Solutii pentru orice baterii de laptop prin Mival Group

baterii-laptopIn domeniul IT exista numeroase materiale care sa prezinte sfaturi sau sa ofere solutii pentru alegerea unui laptop potrivit – in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Tehnologia se schimba de la zi la zi, preturile sunt relativ accesibile, iar investitia pe care o faceti acum va va multumi pentru o vreme indelungata. In situatia in care detineti deja un laptop, majoritatea problemelor si sfaturilor se indreapta spre intretinerea acestor unor asemenea baterii laptop. Ele reprezinta intr-un fel cheia functionarii cu succes, sunt cauza mobilitatii unui astfel de device.

Cele mai multe sfaturi de prelungire a duratei de viata a bateriei se refera la factori precum: reducerea luminozitatii ecranului (control panel), folosirea touchpadului in loc de mouse, deconectarea dispozitivelor suplimentare pe care nu le folosim, ajustarea setarilor de administrare a energiei – oprirea hard-disk-ului, a display-ului, a altor componente, intrarea in standby, evitarea rularii de mai multe aplicatii in acelasi timp, mentinerea laptopului rece prin pastrarea sa pe o suprafata dreapta, curatarea sa perioadica, adaugarea de memorie RAM suplimentara etc.

Ce putem sa facem insa atunci cand nu dorim sa facem aceste concesii? Cand dorim sa profitam la maxim de portabilitatea acestui echipament, sa nu ii scadem luminozitatea display-ului si sa il folosim in modul nostru, alert? Tot specialistii ne recomanda inlocuirea bateriei vechi, uzate cu unu noua. Exista pe piata noi baterii laptop pe structura Lithium Ion – acestea ofera o mai mare autonomie de functionare (bineinteles, daca alegem o capacitate superioara). Ele pot fi achizitionate fie spre inlocuirea celor vechi, fie pentru a suplimenta necesarul de energie. Pentru a le transporta, nu este nevoie de un efort prea mare (incap cu usurinta in geanta sau rucsacul laptopului) iar inlocuirea unei baterii de acest tip si repornirea laptopului nu necesita mai mult de 2-3 minute.

Alegeti astfel sa va simplificati viata, sa fiti mai eficienti, mai mobili, mai pregatiti pentru neprevazut. Cu o astfel de schimbare veti avea mai multa libertate de miscare! Prin magazinul www.mival.ro puteti achizitiona acum, la preturi foarte accesibile, variate baterii de laptop, de mare capacitate. Consultati oferta de pe site si cu siguranta veti gasi produsele de care aveti nevoie.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.