Sonorizarea pe televizoarele moderne

Vremurile in care singura caracteristica importanta a unui televizor era calitatea imaginii au apus de foarte mult timp. Acum, inovatiile constante ce se inregistreaza si progresele tehnologice, din ce in ce mai prezente pe televizoarele moderne, atrag cu sine si alte pretentii de la publicul larg, care incepe sa-si doreasca tot mai mult de la un aparat pe care, totusi, platesc o suma de bani importanta. Una dintre pretentiile ce sunt ridicate tot mai des de consumatori se refera la asigurarea unei capacitati de sonorizare peste medie, menita sa completeze experienta oferita de televizor pe restul planurilor ce se iau in considerare, cum ar fi imaginea sau functiile speciale.

Tinand cont de aceste considerente, producatorii de renume din domeniu sunt intr-o cursa continua de dezvoltare si implementare a unor sisteme noi, a caror utilitate merge pe o limita subtire dintre tehnici de marketing si tehnica. Printre cei care fac eforturi mari in aceasta directie se numara si sud-coreenii de la Samsung, probabil cea mai importanta firma in domeniu. Acestia, impreuna cu aliatii lor de la DTS si Dolby, acorda o atentia sporita la tot ce inseamna audio, avand grija ca modelele pe care le dezvolta sa nu duca lipsa de nimic, din acest punct de vedere. Progresele se pot observa mai ales pe seria noua de televizoare, unde avem modele precum Samsung 32F6400, ce prezinta caracteristici excelente si promite performante peste medie. O descriere a acestui aparat poate fi gasita pe mai multe siteuri, printre care si electroblog.eu, multe dintre acestea fiind destul de detaliate pentru a va face o parere completa despre partea de sonorizare si nu numai.

Nu trebuie sa uitam din aceasta discutie nici functiile de sonorizare ce apartin de producatori si sunt dezvoltate de catre acestia. Exemplele sunt multiple, insa merita mentionat sistemul Auto Volume Leveler a celor de la Samsung sau Clear Voice de la LG, ajuns in acest moment la generatia a doua.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.