Spatii destinate birourilor in Bucuresti

Fiind capitala tarii, dar totodata si cel mai mare oras, aici sunt prezentate zilnic cele mai multe si mai avantajoase oferte imobiliare de spatii comerciale. In zilele noastre majoritatea oamenilor isi desfasoara activitatea in spatii destinate birourilor, motiv pentru care aceasta categorie de imobiliare este sunt la mare cautare, numarul de inchirieri/ cumparari de spatii comerciale crescand foarte mult in ultimul an.

La inceputul acestui an fost terminate numeroase constuctii pentru spatii comerciale destinate birourilor, au fost pusi in folosinta aproximativ 92.000 de metri patrati, facand un mic calcul si adunand cu metrii patrati deja existenti, obtinem ca in Bucuresti sunt nu mai putin de 160.000 metri patrati destinati doar birourilor, un numar foarte mare, de altfel si ceea ce inseamna ca atat piata imobiliara cat si meseriile care constau in munca la birou sunt in continua crestere. Dupa toate aceste calcule, desi nu s-a tinut cont de inca 46.000 metri patrati care nu s-au dat inca in folosinta, cu toate acestea Bucurestiul se afla la capitolul afaceri imobiliare cu spatii comerciale

O cladire care a fost terminata in 2014 special construita pentru birouri este Green Gate, este o cladire foarte frumoasa cu o structura destul de puternica si interesanta, situata intr-o zona buna si anume Piata Chirigiu, este vizata de multi antreprenori care isi doresc sa le asigure angajatilor conditii cat mai bune in care sa lucreze.  Aceasta cladire are o suprafata de 31.000 metri patrati, insa spre norocul celor care sunt dispusi sa inchirieze o parte din acea cladire, doar 60% din cladire este inchiriat pana in prezent.

O alta cladirea de 25.000 de metri patrati care asteapta sa fie, inchiriata construita in locul fostului City Mall nu prea are oferte din cauza zonei in care este situata, Eroii Revolutie nu este chiar cea mai centrala zona si nici cea mai frumoasa. Mai sunt si alte cladiri care nu sunt ocupate in totalitate, de exemple Sky Tower si Tower Center, aceaste cladiri au ceva mai multe oferte din partea intreprinzatorilor, zona este destul de convenabila fiind construite in zone pentru birouri, Sky Tower mai prezinta 36% spatiu disponibil, iar Tower Center 90%.

Anul viitor constructorii si arhitectii au de gand sa termine un nou tip de cladiri pentru birouri, ei mai vorbesc cu entuziasm si despre proiectul fondului de investitii de la Piata Victoriei, il vad ca pe un proiect maret si se asteapta la incasari foarte mari, asat datorarandu-se si Zonei in care se afla.

Acest proiect include o cladire de birouri foarte interesanta, are 4.500 mp si in acest proiect se incadreaza si vila Oromolu ai carei poveste este destul de tragica, aceasta vila a fost ditrusa de un incendiu foarte puternic, producand pagube foarte mari.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.