Spatii inchirere de vanzare, cele mai bune oferte

Caut spatii inchirere de vanzare, pentru ca apoi sa le vand sau s aimi deschid cateva afaceri. Vreau sugestii, unde se gasesc cele mai ieftine

Cele mai ieftine spatii inchirere de de vanzare

Vreau ca spatiile inchirere de vanzare sa fie cat mai ieftine, deci probabil le voi gasi in orasele mici, dar si in comune. Ma gandesc la orasele Buzau, Urziceni, Suceava, Botosani, Targu Mures si la imprejurimile acestora. Dar si la statiuni.

Sigur aici gasesc spatii inchirere de vanzare la un pret bun, pentru ca orasele sunt mici, nu sunt extrem de dezvoltate din punct de vedere economic. Ins ape de alta parte, ar fi greu ca si eu sa gasesc cumparatori, dar in cativa ani sigur economia va fi mai sanatoasa. Pana la urma, ca sa castigi intr-o afacere trebuie sa ai si o doza de risc pe cre sa ti-o asumi.

Site-urile cu anunturi, de ajutor

As vrea ca acestea sa fie si spatioase, dar pot fi si mai mici, cat pentru un butic de cartier. Trebuie sa ma interesez si pe site-urile cu anunturi, am vazut ca sunt destule oferte pentru spatii inchirere de vanzare, incat sa fac alegerea cea mai buna.

Ma gandesc ca va fi extrem de profitabil pentru mine sa le cumpar sis a le vand mai tarziu, la un pret mai mare. Am destui bani stransi deoparte, deci nu imi fac probleme din acest punct de vedere. Vreau insa ca spatiile sa fie ieftine, ca apoi cand le vand profitul obtinut sa fie unul destul de mare.

Pot sa merg si intr-o calatorie prin tara, sa le si vad inainte, nu doar sa ma bazez pe poze. Acum depinde si de timpul pe care il am, caci am cateva afaceri de manageriat si nu prea am persoane de incredere care sa ma ajute si sa ma bazez pe ele.

As putea, de asemenea, sa caut si hale metalice de vanzare care mi-ar fi de mare ajutor. Pana la urma o sa vad care varianta este cea care mi se potriveste cel mai bine. Mi-as mai deschide si o florarie, asta pentru sotia mea, caci ea este pasionata de flori si in niciun caz nu ar tenta-o sa ma ajute in afacerea cu spatii de inchirere de vanzare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.