Specificatiile unui model de carlig de remorcare pentru Passat

Volkswagen Passat este una dintre cele mai cunoscute masini in toata lumea. Brandul german a avut succes in toate colturile lumii, iar modelul Passat este printre cele mai vandute la ora actuala. Desi face parte din categoria “limuzina”, masina poate fi si mai utila decat este in prezent daca i se ataseaza o remorca sau o rulota, pe care le puteti folosi fie la transportul unor articole mai voluminoase, fie pentru excursii impreuna cu familia.

Carligul de remorcare de Passat este primul lucru pe care sa il cumparati atunci cand va ganditi sa ii atasati masinii dumneavoastra o anexa. Acesta poate fi de mai multe tipuri. Puteti gasi un carlig de remorcare scump, care are propriu dispozitiv de franare si instalatie electrica, dar exista si variante mai ieftine, care nu vin cu astfel de avantaje.

De preferat atunci cand montati un carlig de remorcare pe Passat este sa fiti foarte atent ca modelul sa se potriveasca masinii dumneavoastra. Exista carlige de remorcare care se potrivesc pe mai multe tipuri de masini, dar unul creat pentru modelul de care aveti nevoie este varianta cea mai sigura, tocmai de aceea este bine sa verificati produsul atunci cand il cumparati nou sau la mana a doua

Daca nu sunteti un foarte siguri pe montajul unei astfel de piese, este de preferat sa mergeti cu masina intr-un service autorizat. Astfel, scapati de bataile de cap cu instalatia electrica, pe care trebuie o conectati anexei. Bineinteles, astfel de servicii costa extra, dar aveti siguranta ca imbunatatirea adusa masinii dumneavoastra va functiona conform legii.

Carligul de remorcare pentru Passat se poate demonta foarte usor daca nu mai aveti nevoie sa anexati nimic masinii dumneavoastra. In principiu, in acest punct nu mai este nevoie sa mergeti cu masina la service, piesele demontandu-se chiar de pe bara din spate a masinii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.