Spectacole cu ursitoare la botez in Iasi

Primul gangurit al copilului tau inseamna viata. Cel mai frumos moment al vietii este cand iti vezi micutul razand si vrei sa imparti aceasta bucurie cu toata lumea. Cum faci asta? Simplu. Organizezi petrecerea de botez a copilului tau. Vei avea multi invitati pe care vrei sa-i incanti, iar acest lucru il vei face cu ajutorul ursitoarelor pentru botez.

Se spune ca zanele bune veneau noaptea pe la fereastra noilor nascuti pentru a-I ursi numai de bine.

La fel fac si ursitoarele noastre, il invata pe micut sa fie triumfator in viata si sa depaseasca cu fruntea sus momentele grele.

Va oferim un spectacol emotionat, carismatic si plin de amuzament. Incanta-ti oaspetii la petrecerea de bun venit a micutului tau si cheama ursitoarele la botez sau la taierea motului

Pachetul nostru contine spectacole cu 3 sau 4 ursitoare, care va vor incanta privirea si auzul. Cea mai buna trupa de ursitoare va pune la dispozitie cele mai senzationale oferte ale momentului.

La noi veti gasi cele mai bune oferte de invitatii de botez, plicuri de bani pentru botez si preturi incepand cu 340 lei/ spectacol  cu ursitoare. Suntem din Iasi,dar ne deplasam si in orice localitate din judetele Vaslui, Bacau, Piatra Neamt si Suceava.

Ne gasiti si pe facebook.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.