Sporiti inteligenta copiilor acum, cu Pure DHA!

Conform definitiei standard inteligenta poate fi considerata o abilitate cognitiva, o caracteristica generala intalnita in toate tipurile de procese intelectuale, este in ceea mai mare parte innascuta, determinata genetic si doar intr-o proportie mai mica influentata de mediu si experienta.
In viata, pot aparea situatii in care o crestere a performantelor intelectuale ale copiilor ar fi de mare ajutor, deoarece in permanenta parintii trebuie sa fie fini observatori pentru a vedea felul in care copilul lor vorbeste, alearga, se joaca etc, iar cand parintii incep sa-si puna intrebarea de ce copilul plange (in viziunea lor fara motiv, pentru ca ei cred ca au raspuns in mod corespunzator nevoilor copilului), de ce ii lipseste surasul, de ce nu desluseste tainele cuvintelor, este fricos sau timid, este impulsiv (cu toate ca a fost invatat cum sa faca fata furiei), ar trebui sa ia hotararea de a se adresa medicului specialist copilului este cel care poate sugera mai multe piste de tratarea unor deficiente, printre altele una ar putea fi tratamentul naturist.
In cazul unui tratament naturist pentru copii, exista in acest sens o serie de suplimente alimentare fabricate din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, pe site-ul www.sanavita.ro.
Un exemplu ar fi Pure DHA, Childlife Essentials, care poate dezvolta inteligenta, imbunatateste performantele cognitive, de concentrare si memorare etc. Acest supliment, corecta, este folositor si in deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie, epilepsie, migrene, instabilitate emotionala, sindrom Down etc.
Totodata, suplimentul alimentar poate reduce dislalia, boala frecventa in tulburarile de vorbire. Aceasta boala se manifesta la copil prin neputinta de emiterii unor sunete sau silabe, practic este o abatere de la pronuntia obisnuita. Experienta verbala a copilului din primii 6 ani de viata influenteaza intreaga dezvoltare psihica. Un copil sanatos si atent supravegheat de parinti, la intrarea in scoala, trebuie sa inteleaga vorbirea celor din jur sa-si exprime gandurile in propozitii sau fraze alcatuite corect.
In momentul in care copilul – scolar este incapabil de a invata citirea si scrierea apare disgrafia si dislexia. Familia cat si gradinita joaca un rol important pentru invatarea citit –scrisului, asta pana la intrarea copilului la scoala, dar daca rezultatele sunt slabe parintii pot incerca un tratament naturist, la indicatia medicului, cu Pure DHA care reduce manifestarile in dislexie. Acest supliment alimentar are in compozitie acizi grasi Omega 3, EPA – acid eicosapentaenoic, acid decosahexaenoic (DHA – acid gras esential creierul este compus in procent de 60 % din grasimi, 30 % din acestea fiind DHA), vitamina E ajuta celulele cerebrale prin furnizarea oxigenului etc.
De asemenea, acest supliment, poate reduce manifestarile atat in fenilcetonurie (afectiune ereditara in care aminoacidul fenilalanina nu poate fi metabolizat cauzand retardare mentala – fenilalanina functioneaza ca neurotrasmitator, duce semnalele intre celulele nervoase si creier, imbunatatind memoria si vioiciunea mentala), cat si in autism (autismul se observa deja de la o varsta frageda, inainte de 3 ani, fiind practic o tulburare a creierului manifestata prin dificultati de comunicare precum si de comportamentul restrictionat si repetitiv) etc.
Pentru a avea un copil sanatos este foarte important ca parinti sa fie prezenti si atenti, in fiecare zi, la manifestarile copilului si sa accepte ca exista tratamente adjuvante pentru aproape toate afectiunile.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.