Statiunea Busteni

Statiunea Busteni, un loc foarte vizitat de turisti si preferat de cei care cunosc cu adevarat o statiune capabila sa iti ofere un sejur cat mai placut. Busteniul de fapt este un oras aflat in centrul Romaniei cu o altitudine medie de circa 860 de m. Un oras ingrijit cu un peisaj incredibil va invita intr-o vacanta de neuitat. Monumentele pe care le puteti vizita in statiune sunt Casa memoriala Cezar Petrescu, Babele, Crucea Eroilor Neamului si Sfinxul.

Acestea sunt cele mai importante monumente pe care le puteti vizita in timpul vacantei. Varful Babele este un obiectiv turistic foarte vizitat de catre turistii. Aflat la o altitudine de 2292 m in Carpatii Meridionali este un monument construit de catre natura prin erouziunea in timp a roci. Avand o capacitate foarte mare pentru cazarea turistilor de la hoteluri,pensiuni, cabane pana la cazarile de ocazii. Va puteti face rezervarea din timp la numarul de telefon al locatiei pe care vreti dumneavoastra sa va cazati sau online cu un formular pe site-urile de specialitate. Va puteti caza chiar la cabanele care sunt situate la o altitudine foarte mare pentru un peisaj incredibil

Una din cele mai bune partii de ski din Romania este situate in statiunea Busteni, avand o lungime de circa 1300 de metri si este dotata cu telescaun si zapada artificiala. Aici s-au facut foarte multe investitii in ultimi ani, milioane de euro investite pentru a oferi o statiune de lux clientilor sai la preturi foarte mici.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.