Statiunea Jupiter, cea mai frumoasa si ingrijita statiune din sudul litoralului

Intr-o plimbare prin statiunile estivale de pe litoralul romanesc, am observat ca in afara de Mamaia, in care s-au investit sume uriase pentru a arata ca in prezent, si pe aceasta cale caut sa-l felicit pe Radu Mazare pentru implicare chiar daca in general nu sunt deloc un fan al personajului, in sudul litoralului statiunile nu arata prea promitator. Una singura mi-a trezit interesul de a poposii pentru cateva clipe si de a admira peisajul. Aceasta este statiunea Jupiter, care pare a fi cu adevarat pregatita sa-si intampine turistii. Singura problema pe care o are la ora actuala statiunea este plaja care s-a ingustat foarte mult din cauza eroziunii costiere.

In aceasta perioada vremea pe litoral este perfecta pentru plaja sau pentru plimbari pe faleza, iesiri pe terase, etc, deci , in cazul in care aveti macar un weekend disponibil / liber, puteti oricand sa va urcati in masina si sa calatoriti catre mare. Daca nu vreti sa cheltuiti prea multi bani dar totusi sa ajungeti intr-o locatie frumoasa , alegeti statiunea Jupiter. In luna mai nici nu se pune problema de aglomeratie iar tarifele de cazare Jupiter sunt foarte avantajoase acum. Este locatia perfecta daca doriti sa luati o pauza de la viata agitata, de la zgomote, aglomeratie si daca vreti sa scapati , macar pentru cateva clipe, de stres.  Impreuna cu familia, persoana iubita sau chiar gasca de prieteni, puteti petrece in Jupiter un weekend de poveste.

La inceputul lunii martie, primarul orasului Mangalia le-a cerut celor care au proprietati in paragina sau alte spatii care nu sunt autorizate in sudul litoralului se isi resolve aceste aspect pentru ca statiunile sa redevina ce au fost odata si pentru ca imaginea lor sa nu mai aiba de suferit din cauza neglijentei autoritatilor. Multi nu au luat in serios acest advertisement si nu au miscat nici un deget insa sunt si cativa care au ajutat pe aceasta cale la infumusetarea statiunilor. Speram ca primarul sa i-a masuri drastice in privinta acestora.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.