Stinge incendiile din mediul virtual. Jocurile cu camioane de pompieri

Incendiile sunt ceva deosebit doar pentru copiii care nu au legatura cu cladirea in flacari. Ei se uita fascinati la toata desfasurarea de forta, la oamenii adunati, la focul urias pentru ei, si mai ales la pompierii care se lupta sa-l stinga. Masina rosie, plina de apa, care e manevrata perfect, impresioneaza si face pe multi dintre micutii nostri sa-si doreasca sa devina pompieri atunci cand vor fi mari. Pana atunci, cer parintilor machetute asemenea camioanelor pompierilor, acceseaza jocuri camioane de pompieri, si descopera treptat importanta acestor vehicule si personalului lor.

Nevoia comunitatilor de a avea propria masina de pompieri

Pentru ca multe case din satele din Romania au fost mistuite de flacari pana sa vina pompierii tocmai din oras, oamenii din comunele patriei au realizat ca trebuie sa aiba propria masina de pompieri. Bineinteles, imaginea satenilor care sting incendii dand din mana in mana galetile cu apa e superba, insa din pacate neputincioasa. Se cunoaste cazul comunei Floresti din judetul Cluj, careia luna aceasta i-a fost donat un camion de pompieri, de catre o organizatie britanica. Nu mai ramane oamenilor decat sa aiba pompierii lor si sa intervina cu succes de cate ori este nevoie.

Cum poti cumpara o masina de pompieri?

Daca aveti posibilitatea si va intereseaza sa achizitionati o masina de pompieri, lucrurile nu sunt deloc complicate. Puteti opta pentu una second-hand, pentru care platiti cel putin 40.000 de lei, sau pentru una nou. Procedura e simpla: gasiti producatorii de camioane de pompieri, le cereti o oferta, si apoi puteti incerca chiar o mica licitatie intre aceste companii, care au tot interesul sa se intreaca in a va lua banii.

Incendiile din jocurile cu camioane de pompieri

Si in mediul virtual au loc o multime de incendii, in jocurile cu camioane. Toti cei ce pornesc un asemenea joc trebuie sa-si incarce masina cu apa sis a porneasca cat de repede pot spre locuinta sau spitalul care se afla in flacari. Drumul e greu, asa ca cine nu manuieste bine ”volanul”(tastatura) poate pierde din rezerva de apa, pana sa ajunga la destinatie. Timpul este de asemenea pretios.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.