Strategia „trading” in pariurile online.

Cotele pot merge in sus si in jos inainte ca evenimentul sa inceapa. in orice moment aceste modificari pot fi destul de mare. Motiv acestor schimbari sunt, de obicei, factorii care influenteaza jocul cum ar fi leziuni, suspendari, motivatia si asa mai departe. Tranzactionarea inainte de lovitura de incepere este abilitatea de a judeca modul in care cotele se vor schimba in.

Parierea se face cel mai bine la exchange, cum ar fi Betfair, Betdaq sau Betsson. daca alegi sa jocu cu un singur furnizor vei economisi timpul in care faci calcule inutile pentru ca acest lucru este facut de schimbul propriu-zis.

Daca banuiti ca sansele de a creste se maresc cumparati aceste cote imediat dupa, ca sa fiti primul. Odata ce cotele au scazut ar fi bine sa vindeti cat mai mult. „Ce se intampla daca” figura si profit / pierdere eventuala va fi prezentat de un schimb de pariuri imediat.

Daca banuiti ca sansele urmeasa sa creasca, plasati pariul odata ce acestea au crescut. Momentul este de cea mai mare importanta si poate fi imbunatatit doar cu experienta. Acest lucru va lua timp. Sa fii pregatit sa ai pierderi mici, decat sa pierzi totul, daca cotele nu se dezvolta asa cum ai anticipat.

Acest sistem poate fi folosit si pentru piete ouright. sansele se vor schimba in functie de pozitia echipei / atlet, sansele sunt vazute in mod similar cu pretul de actiuni la bursa de valori. Sansele ca o echipa sa castige un turneu de exemplu, vor deveni mai mici, dupa care trece la runda urmatoare.

De cele mai multe ori, se merita sa urmaresti acelasi pariu pe diferite case de pariuri online pentru un eveniment. Puteti gasi la ei diferite cote astfel incat va puteti tranzactiona un mic profit.

Mai jos va pot face un mic exemplu:
– 3 modul (1X2) este echivalent cu Handicap asiatic -0,5
– Niciun gol nu este echivalent cu scor corect 0:0
– Nationalitate castigatoare este echivalenta cu atletul care a castigat partida

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.