Strategii de joc Loto Polonia

Fenomenul Loto Polonia Multi a capatat in tara noastra o notorietate imensa. Acest lucru se datoreaza unor factori care fac acest joc de pariuri pe numere foarte popular:

 

– extrageri dese, de 2 ori pe zi: Multi 1 – 15:00 si Multi 2 – 22:40

– se extrag 20 de numere din 80 maxim disponibile

– existenta arhivei complete a extragerilor zilnice

– popularitate imensa in randul internautilor care posteaza articole utile pe forumuri de gen

– posibilitatea realizarii unor statistici utile pe numere si observarea diverselor comportamente ale bilelor la un moment dat.

Astfel, se pot construi diverse strategii de joc, foarte utile care pot face acest gen de pariuri pe numere extrem de profitabil. Aceste strategii nu se pot realiza, insa, fara o consultare serioasa a arhivei si statisticii pe numere.

Iata cateva din strategiile/sistemele de joc Loto Polonia emise din experienta proprie sau a altor pasionati:

– Metoda Martingale – este una din cele mai vechi strategii care se aplica la jocul de pariuri. Aceasta metoda presupune parierea succesiva, dubland miza de fiecare data, pana cand se inregistreaza un pariu castigator. La Loto Polonia aceasta strategie poate fi aplicata prin parierea pe aparitia unui singur numar, pana cand acel numar iese castigator. Totusi, numarul respectiv nu trebuie ales la intamplare, ci, pentru obtinerea unor rezultate eficiente, e bine sa alegem cel mai lenes numar (care nu a iesit de cele mai multe extrageri) sau numarul care are cele mai multe aparitii la momentul respectiv. Acest lucru este bine sa-l facem deoarece evitam astfel o serie prea lunga de pariuri si implicit necesitatea investirii unui biget prea mare.

– Metoda Fibonacci – este o particularitate a metodei Martingale, principiul de baza se pastreaza, dar nu se dubleaza miza la fiecare pariu necastigator, ci mizele fac parte din sirul Fibonacci: 1  1  2  3  5  8  13  21  34  55  89  144 … (fiecare numar din sir reprezinta suma precedentelor doua). Detalii despre Fibonacci se pot gasi la o simpla cautare pe Google.

Metoda transformarii a 2 numere castigatoare in 3 numere castigatoare – este o metoda foarte eficienta, deoarece odata gasite 2 numere cu probabilitate mare de aparitie se poate gasi, in urma unui rationament exact si al 3-lea numar. Si acest rationament exact este: stabilesc care este ceam mai extrasa decada. Acest lucru se poate face vizualizand statistici Loto PoloniaIn continuare se formeaza zece bilete care includ cele doua numere cu probabilitate mare de a aparitie, plus cate un numar din decada cea mai extrasa, de la n1 la n10.

– Metoda celor mai extrase 2 numere – presupune parierea alternativa a celor mai extrase doua numere la momentul respectiv. De fiecare data cand nu se confirma pariul se aplica metoda Fibonacci (descrisa mai sus) si se continua pariul pe numarul respectiv pana cand acel numar iese castigator. La fel se procedeaza si pentru celalalt numar.

Acestea au fost numai o parte din multitudinea strategiilor si sistemelor de joc care se pot aplica la Loto Polonia. Aceste metode depind in masura de fiecare jucator in parte, de sistemul de valori al fiecaruia, dar mai ales de disponibilitatea fiecaruia de a pune la bataie anumite sume de bani.

Pariurile pe numere Loto Polonia pot reprezenta o modalitate interesanta de a face bani, cu conditia de a se juca inteligent, tinand seama de statistica numerelor si de extragerile anterioare. Alegerea unor numere la intamplare, bazate pe intuitia de moment sau alegerea a celor cu semnificatie personala (ex.: ziua de nastere) poate fi, dimpotriva, o sursa de pierderi financiare.

 

Multumesc si Bafta lo joc !!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.