Studiu de popularitate a desenului Ben 10

Se intampla foarte rar ca unele desene sa aiba atat de mult succes la public si sa fie atat de populare, incat sa fie intreprinse studii pentru a se afla motivul exact al acestui fenomen. Defapt, daca stam sa ne gandim mai bine, lucrul asta nu s-a intamplat niciodata. Pana acum. Ben 10 e un show de animatie a carui popularitate imensa a starnit curiozitatea unor anumiti specialisti in domeniu. Ei au platit niste cercetatori si au comandat un studiu pentru a afla de ce prinde serialul atat de mult la public, sperand sa gaseasca reteta succesului si sa creeze si ei un show care sa se bucure de cel putin aceeasi apreciere.

Cercetatorii s-au pus repede pe treaba si au folosit mai multe metode prin care sa de-a de capatul acestui mister: chestionarul, focus-grupul sau chiar interviul cu diferiti copii devoratori de animatii. Ei au studiat chiar si fenomentul online, unde se afla multe jocuri Ben 10, pentru a vedea exact ce anume atrage pustanii catre ele. Noi credem ca nu e nevoie de nici o cercetare sau studiu, pentru ca e destul de clar ce anume ii face pe milioanele de pustani din intreaga lume sa se uite la aventurile lui Ben Tennyson, caracterul principal din serial: e vorba de empatie, entertainment si originalitate.

Lumea din Ben 10 e magnifica si fiecare privitor si-ar dori, macar pentru o zi, sa poate trai in ea si sa aiba puterile de care se bucura Ben. Vorbim aici, evident, de acel omnitrix atat de cool.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.