Sunt hypermarketurile o alegere mai buna?

De cand au aparut supermarketurile in Romania, multi mici intreprinzatori si-au inchis afacerile. Daca acum 10 ani, hypermarketurile, supermarket-urile erau localiate in afara oraselor, ei bine, in utlimii anii multe lanturi de supermarketuri au patruns in interiorul oraselor. Astfel, fie ca vorbim de magazinele Carrefour, Cora sau Kaufland, majoritatea sunt localizate in oras.

oferte carrefourIn cele ce urmeaza vom elabora de ce sunt supermarket-urile si hypermarket-urile o alegere mai buna fata de magazinele clasice de cartier, dar inainte de asta trebuie sa stim de fapt ce sunt acelea supermarketuri si ce sunt hypermarketurile.

Supermarketurile mai sunt numite si magazine de proximitate. Acestea sunt mai mari decat magazinele de cartier, dar nu indeajuns de mari precum hypermarket-urile. Ele sunt pozitionate in interiorul orasului si au un numar limitat de produse. Scopul acestora este sa ofere clientilor produse cu o cerere mare, la preturi mici. Aceste supermarketuri sunt gandite cu scopul ca clientul sa inte in magazin, sa cumpere rapid sis a plece. Tocmai de aceea supermarketurile nu dispun de foarte multe locuri de parcare si nici de carucioare mari.

Hypermarketurile sunt magazine mari in care se doreste ca clientul sa petreaca mult timp. Hypermarketurile precum Cora, Kaufland, Auchan, Carrefour, Metro ne ofera o gama foarte larga de produse…in general majoritatea produselor disponibile pe piata.

Fie ca vorbim de supermarket-uri sau de hypermarket-uri, acestea ne ofera in general mult mai multe produse decat gasim in magazinele de cartier, dar si la preturi mai mici.

De ce sa alegem hypermarket-urile in defavoarea magazinelor de cartier?

-Primul motiv il constituie pretul produselor. Preturile sunt mai mici si chiar se merita sa cumparam in cantitati mai mari.

-Al doilea motiv il reprezinta diversitatea produselor. Atunci cand mergi in Carrefour sau in orice alt supermarket stii ca gasesti de toate. Ai luat caruciorul si poti face cumparaturi pentru 1-2-3 saptamani, ba chiar poti cumpara si electrocasnice sau articole vestimentare.

-Un alt motiv il reprezinta faptul ca majoritatea hypermarketurilor au oferte saptamanale sau lunare. Unele chiar le au sortate pe zile. De exemplu, lunea se vand mai ieftin produsele din carne, martea se vand mai ieftin cele de patiserie, miercuri se vand mai ieftin articolele vestimentare etc.

Majoritatea hypermarketurilor au ofertele disponibile pe site-ul de prezentare. Aici puteti vedea cele mai bune oferte Carrefour actualizate constant. Majoritatea ofertelor sunt la nivel national, prin urmare, nu conteaza ca mergeti la magazinele Carrefour din Iasi, din Brasov sau din Bucuresti, caci ofertele prezentate in catalog sunt aceleasi.

De obicei, programul de functionare al magazinului este acelasi intoate orasele. Adica fie ca vorbim de Carrefour Era din Iasi, program Carrefour Felicisa sau programul magazinelor din Brasov, orele de functionare sunt aceleasi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.