Tastatura Dell Inspiron 1525 – ce greseli sa eviti

O tastatura Dell Inspiron 1525 are nevoie de ingrijiri permanente ca sa tina cat mai mult. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont, astfel incat aceasta tastatura sa ramana mereu trainica.

Cum sa ingrijesti tastatura Dell Inspiron 1525

Daca ai obiceiul sa mananci deasupra tastaturii Dell Inspiron 1525, ar trebui sa renunti, pentru ca nu este unul deloc bun. In timp, firimiturile se vor acumula sub tastatura, ceea ce va face ca anumite taste sa se defecteze, iar tu sa ai probleme cu tastatura.

Nu curata singur tastatura Dell Inspiron 1525  Dell, caci s-ar putea sa nu mai reusesti sa montezi  tastele cum trebuie.

De aceea, ar putea sa fie nevoie sa duci laptopul la un service cu personal specializat, unde sunt persoane care se pricep sa curete profesional orice tastatura de laptop, nu doar pe cea a unei tastaturi Dell Inspiron 1525.

In urma unei curatari profesionale, tastatura Dell Inspiron 1525 va arata ca si cand abia ai cumparat-o.

Cum poti curata singur tastele

Din cand in cand, poti curata singur tastatura Dell Inspiron 1525, cu ajutorul unei dischete demachiante, apoi cu o solutie profesionala. Ar fi bine sa nu scoti tastele de la tastatura Dell Inspiron 1525, este utila aceasta precizare.

Poti cumpara o tastatura noua, dar si una la mana a doua, care poate fi la fel de buna ca una noua. Oricum tastaturile se numara printre componentele unui laptop care rezista destul de mult, insa trebuie sa ai grija sa le cureti periodic. De asemenea, nu bea niciodata apa, ceai sau cafea deasupra tastaturii, pentru ca risti ca aceasta sa se strice, dupa ce tu versi lichidul pe taste.

Este foarte usor sa scapi o cana cu cafea sau o cana cu ceai deasupra tastaturii de laptop Dell, pentru ca apoi sa se imprastie printre taste. Cel mai bine este sa iti bei cafeaua de dimineata departe de laptop, sa fii sigur  ca nu o sa versi cana chiar pe tastatura Dell Inspiron 1525.

Nu uita, tastatura Dell Inspiron 1525  trebuie sa fie curatata in mod regulat, nicidecum lasata necuratata perioade indelungate de timp.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.