Telefoane Dual Sim

Telefoane dual sim sunt acele aparate mobile in care se pot introduce doua cartele deci practic poti tine doua retele astfel daca ramai fara minute pe o retea , poti sa te muti pe cealalta cartela de pe cealalta retea fara a fi nevoie sa mai schimbi cartelele si sa scoti bateria la telefon si cartela si sa adaugi alta cartela. Vineri , de Black Friday poti gasi telefoane mobile la reduceri, sunt multe magazine ce au promotii si reduceri de Black Fidday la telefoane.

Telefoanele dual sim au devenit foarte utile in ziua de astazi deorece suntem in era informatiei unde este nevoie de multa comunicare si cum multi dintre cei care comunicam deobicei nu sunt pe retelele pe care noi avem minute sau pe care putem suna ne este mai usor ca sa cumparam un telefon dual sim unde poti adauga doua cartele si poti vorbi cat vrei in una sau cealalta retea .

Era telefoanelor mobile a devenit o necesitate din cauza ca sunt mai utile decat celelalte telefoane in care poti pune doar o cartela , in schimb multe din telefoanele mobile dual sim sunt echipate cu sistem android sau cu alte sisteme foarte performante prin care poti naviga pe telefon foarte bine .

Exista mai multe tipuri de telefoane dual sim , unele in care poti adauga 2 cartele dar trebuie sa alegi doar una care sa o folosesti cealalta fiind inactiva pana ce nu alegi sa o folosesti , altele numite dual standby in care poti folosi ambele cartele , dar in convorbire una dintre cartele devine inactiva si telefoanele mobile dual sim cu dual procesor in care ambele cartele sunt active si in cadrul convorbirii . Cam atata despre Telefoane dual simdaca aveti alte intrebari puteti comenta articolul si pot veni cu alte completari .

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.