Tendinte in materie de pantofi si sandale in 2012

Anul 2012 va aduce schimbari relativ insignifiante atunci cand vorbim de moda in materie de pantofi si sandale 2012. Cu toate acestea, unele din ele ies in evidenta si sunt usor de remarcat. Haideti sa vedem impreuna, cam ce va aduce nou colectia de primavara-vara de pantofi si sandale pentru anul 2012.

In primul rand, sunt de remarcat modelele cu talpa inalta care ajung chiar si la 10 cm. Bineinteles, aceste modele sunt absolut in competitie cu modelele cu talpa joasa ce incep sa devina din ce in ce mai elegante. Aici, alegerea e in functie de preferintele fiecarei femei. De exemplu, unele poate urasc sa poarte orice altceva inafara de papuci ce au toc inalt. Sau, poate ca sunt femei in situatii total opuse. Tocmai de aceea, casele de moda se pare ca incearca sa satisfaca toate categoriile de femei. Astfel, moda se face mai nou dupa piata.

Astfel, vorbim in primul rand de categoria care va reprezenta cei mai cautati pantofi 2012. Vorbim aici de incaltamintea alba, incaltaminte ce a reusit sa devina preferinta tuturor designerilor atunci cand vine vorba de colectiile de vara mai ales. Astfel, fie ca ai nevoie de sandale sau de pantofi, albul se va plia foarte bine cu majoritatea tinutelor. Cuvintele care descriu atmosfera cand porti alb? Relaxant, casual, liber.

Tot vara anului 2012 este cea care va reinvia sandalele si pantofii cu bereta. Bereta asigura un confort sporit si poate ca din acest motiv, pentru o plimbare aceste modele vor fi intotdeauna alese. A nu se combina cu pantaloni, deoarece vor face ca picioarele sa arate mai scurte. Deasemenea, tot cand vorbim de berete, mai amintim un model interesant: sandalele realizare in totalitate din berete subtiri. Avantaj? Se asorteaza foarte usor cu aproape orice tinuta, poti sa le incalti si cu o rochita eleganta.

Tot in materie de sandale, observam ceva foarte interesant chiar. Se poarta sandalele cu sireturi. Da, ai citit bine: sandale cu sireturi. Ei bine, aceasta alegere a designerilor marilor case de moda, nu este deloc una proasta. De ce? Sireturile vor aduce ceva nou in materie de sandale si bineinteles, vor da o nota de originalitate tinutei tale.

Nu in ultimul rand, atat cand amintim de sandale cat si de pantofi 2012, combinatiile de culori sunt cele care nu ar trebui deloc sa lipseasca. Considerate pentru multa vreme drept kitch-uri, culorile in combinatii vesele, au inceput sa fie promovate in pantofii si sandalele produse de marile case de moda. Astfel, vara anului 2012, va insemna un varf al expunerii pentru aceste noi propuneri interesante.

Anul 2012 va aduce schimbari relativ insignifiante atunci cand vorbim de moda in materie de pantofi si sandale 2012. Cu toate acestea, unele din ele ies in evidenta si sunt usor de remarcat. Haideti sa vedem impreuna, cam ce va aduce nou colectia de primavara-vara de pantofi si sandale pentru anul 2012.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.