Tendinte pentru sezonul rece

cizme uggDe aproximativ doua saptamani s-a dat startul la cumparaturile pentru sezonul rece. Si asta se simte si in mall-uri prin forfota generata de oamenii in continuua miscare de la un raion la altul, de la un magazin la altul. Cei mai lenesi, mai inventivi sau mai obositi au optat insa sa isi faca cumparaturile din fotoliul de acasa, din magazinele online care pun la dispozitie o gama foarte mare de produse; in plus, de multe ori acestea vin cu o oferta mult mai bogata decat magazinele traditionale. Totul este sa indrazniti sa cumparati fara a proba inainte.

Revenind la cumparaturile de sezon; experienta comerciantilor, atat in mediul traditional cat si in cel online, ne spune ca printre cele mai cautate produse in aceasta perioada se afla modele de cizme dama. De la an la an, insa moda se schimba si comerciantii sunt nevoiti sa isi adapteze si ei stocurile si sa scoata la reducere ceea ce nu s-a vandut in sezonul care a trecut si sa faca loc noilor tendinte. Astfel, apar in oferte cizme ieftine si de calitate; si nu putine sunt produsele care trebuie inlocuite. Insa exista si produse care nu se demodeaza si care pot fi cumparate acum si purtate si peste 2-3 ani; aici intra cizmele scurte sau lungi, cu varf rotunjit si toc clasic.

Anul asta insa comerciantii au venit cu modele noi de cizme peste genunchi; desi intrate de anul trecut in tendinte, abia anul asta au cucerit piata in totalitate. Acest model de cizme sunt cautate de fete datorita aerului sexy pe care il dau combinate corect intr-o tinuta. Cu putina indemanare aceste cizme devin din vulgar (asa cum erau percepute acum cativa ani), sexy si elegant. Inca odata, tendintele in moda ne arata versatilitate.

In definitiv, indiferent de tenditele dictate de moda si comercianti fiecare e dator sa poarte ce ii place si ce il face sa arate bine.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.