Tendintele lui 2013 in materie de amenajari ale livingurilor

Livingul este o inncaperea de importanta majora pentru orice locuinta, indiferent ca este vorba despre un apartament destul de mic sau despre o casa cu o suprafata generoasa. Cum arata un living care imbina elemente de amenajari interioare moderne? In primul rand puteti sa va axati pe tendintele actuale si in al doilea rand, nu ar strica sa tineti cont de raportul dintre eleganta si utilitate. In speranta ca multi dintre dumneavoastra intentioneaza sa isi amenajeze livingul pe ultima suta de metri, va prezentam doar cateva dintre tendintele acestui an in materie de amenajari interioare dedicate livingurilor.

Era mai mult decat evident ca din peisaj nu vor lipsi piesele de mobilier bazate pe tapiterie din piele naturala. Ne referim in primul rand la seturile de canapele si fotolii, aceste obiecte de mobilier avand un rol decorativ deosebit dar si o rezistenta sporita in timp. Fata de canapelele confectionate din alte materiale, cele din piele au avantajul rezistentei si al intretinerii, suprafata fiind mai putin pretentioasa la curatarea petelor sau a particulelor de praf. Vrei un living bazat indeosebi pe articole din piele? Completeaza setul de canapele cu un covoras din piele de bivol, suntem mai mult decat convinsi ca acesta va deveni piesa vedeta a livingului tau.

In privinta peretilor si a pardoselii, sunt diverse materiale ce pot fi imbinate astfel incat livingul tau sa capete un aer futuristic. Oprindu-ne cu atentia asupra peretilor, 2013 a fost anul de cumpana al amenajarilor interioare, specialistii inlocuind clasicul alb cu nuante ceva mai inedite, de regula culori mai vioaie precum verdele sau oranjul. Nu trebuie sa abuzezi de culori si sa te indrepti catre nuante foarte aprinse, ele vor lasa in umbra celelalte puncte de atractie ale livingului tau. De partea cealalta, podeaua trebuie aleasa pe spranceana, spunem asta pentru ca ea poate aduce un plus de calitate livingului sau il poate conduce catre extrema cealalta, a penibilului. Alegeti un parchet confectionat dintr-un material de calitate, impunator si luxos, in acest fel va fi imposibil sa strici intreg decorul si vei avea garantia unei pardoseli rezistente in timp.

Pana aici nimic deosebit, am prezentat tendinte care multi dintre voi si le imaginau, ba chiar la aplicau cu succes in propriul living. Mergand in directia detaliilor, ajungem sa facem cunostinta cu accesoriile care vor contura imaginea de calitate a livingului vostru. Ce spuneti de niste tablouri actuale, care prezinta intr-un mod simplu dar elegant niste scene din realitate sau chiar niste citate motivationale? Putem numi asta o forma de arta, suntem ferm convinsi ca fiecare dintre voi va regasiti in niste cuvinte sau fraze enuntate de mari personalitati ale omenirii. In functie de culoarea aleasa pentru pereti, de piesele de mobilier sau de podea, puteti alege niste rame pentru tablouri care sa atraga cumva atentia si sa ofere vizitatorilor vostri posibilitatea parcurgerii facile a continutului expus.

Imagini preluate de pe site-ul de mobilia la comanda din Brasov. Mai multe idei de amenajari interioare si piese de mobilier puteti gasi aici!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.