Teren de fotbal acoperit

Fotbalul este, fara indoiala, un sport cu mare priza la orice barbat, indiferent de varsta sau conditie sociala. Din dorinta de a face miscare in orice zi, indiferent de vremea de afara, aceea ce pot investi intr-un teren de fotbal cu gazon sintetic acoperit vor avea mult beneficii in acest sens.

In cazul lucrarii efectuate de Acatrans la Delfin Arena Bucuresti , am costruit un teren cu gazon artificial, cu toate facilitatile posibile la aceasta ora pentru ca beneficiarii sa se poate bucura de acesta in orice zi sau anotimp.

Terenul este acoperit cu o structura metalica formata din 9 arcuri de cerc acoperita cu prelata alba, pentru a nu intuneca balonul, insa acest lucru a fost la cerinta clientului, existand o varietate de posbilitati in ceea ce priveste culoarea prelatei.

Trebuie precizat de la bun inceput faptul ca investitia intr-un asemenea teren se cifreaza undeva in jurul a 100 000 de euro, insa amortizarea acestei investitii are loc in aproximativ 2 sau 3 ani. Mare parte din acesti bani sunt directionati, de regula, in acoperirea terenului respectiv, investitie care se justifica si se recupereaza, daca tinem cont de avantajul terenului respectiv fata de altele neacoperite, mai ales cand ne raportam la sezonul rece. In plus, aceasta structura metalica este rezistenta in timp.

Cu o suprafata de joc de 40 x 20 de m – realizata din gazon artificial, terenul de fotbal de la Delfin Arena Bucuresti reprezinta o lucrare de referinta pentru Alcatrans in ceea ce priveste constructia unui teren de fotbal complet, de la vestiare, nocturna, suprafata de joc, tabela electronica si foarte important, acoperire cu prelata.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.