Teren tenis cu gazon sintetic

Tenisul este unul dintre cele mai apreciate jocuri din lume, datorita spectaculozitatii sale. Fiecare dintre noi, fie ca suntem pasionati sau nu, am tot auzit de campioni ai acestui sport care s-au bucurat de o notorietate iesita din comun datorita performantelor lor deosebite. In Romania, tenisul, desi se bucura de o larga apreciere a publicului, nu este practicat de atat de multe persoane pe cat ar fi meritat Romania, unul dintre motive ar fi ca tenisul este privit in tara noastra ca fiind un sport costitior, accesibil celor bogati.

Acatrans refuza sa accepte aceasta stare de fapt si credem ca astazi, mai mult ca niciodata, practicarea sportului alb nu este tocmai dificila. Tenisul poate fi practicat pe una dintre suprafetele pe care noi vi le punem la dispozitie, fie ca sunteti persoane fizice sau juridice. Covoarele din gazon sintetic sau din zgura asigura un joc de tenis rapid, spectaculos, mingea avand circuland cu aproape aceeasi viteza ca pe un teren normal. Un alt avantaj al terenului de tenis artificial il constituie siguranta data jucatorilor, reducandu-se considerabil riscul unor accidentari cauzate de starea terenului de joc. Suprafata sintetica propusa de noi rezista in timp, avand o garantie de functionare de cel putin 8 ani.

Prin urmare, in cazul in care sunteti un fan infocat al tenisului si doriti sa aveti propriul teren in spatele casei in care locuti, ori in cadrul hotelului sau pensiunii pe care o detineti, fiti sigur ca veti face o afacere profitabila, investitia in respectivul teren fiind amortizata intr-un timp scurt.

Daca sportul dvs preferat este tenisul, fiti sigur de faptul ca-l veti putea practica ori de cate ori doriti. Echipa Acatrans va va ajuta sa va indepliniti acest vis, oferindu-va cele mai bune solutii in materie de terenuri de sport folosind suprafete alternative.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.