Termopane Gealan – calitate si durabilitate

Daca va aflati in proces de construire a unei case sau pur si simplu planuiti reamenajarea caminului dumneavoastra, cu siguranta aveti in vedere utilizarea sistemelor de tamplarie PVC. Si chiar daca nu va aflati in situatiile amintite, ar trebui sa luati in considerare inlocuirea vechilor ferestre si usi cu cele termopan, intrucat acestea din urma ofera o varietate de avantaje.

In primul rand, durata de viata si rezistenta acestor produse este mult mai mare, ceea ce va permite sa va amortizati costurile si mai apoi sa iesit detasat in profit. De asemenea, curatarea va fi mult mai usoara. Simpla apa cu detergent va inlatura murdaria cu un efort minim din partea dumneavoastra. Intretinerea este floare la ureche, termopanele nu necesita revopsire sau chituire.

Cheltuielile incalzirii se vor reduce vazand cu ochii prin folosirea acestor produse, fara a uita si de proprietatile lor de izolatoare fonice. Aspectul unui geam termopan este de asemenea mult mai elegant decat cel al unui produs clasic.

Si acum, daca v-am convins sa achizitionati sisteme de usi glisante sau ferestre termopan, ar trebui sa stiti ca printre cei mai bine cotati producatori din acest domeniu se inscriu Veka, Rehau si Gealan. In randurile care urmeaza vom vorbi despre acesta din urma.

Gealan reprezinta un trust sau un grup de firme cu numele complet GEALAN Fenster-Systeme. Este vorba de un trust cu istorie, fiind infiintat in anul 1921. Acesta are reprezentante intr-un numar foarte mare de tari, fiind un concurent de seama in multe piete nationale de termopane. Gealan este prezent pe pietele din Franta, Germania, Ungaria, Polonia, Spania, Italia, Ucraina si multe altele.

In Romania Gealan a aparut la sfarsitul anilor ’90 ca producator de profile PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator. Daca la inceput aceasta subsidiara romaneasca a comercializat termopane Gealan importate, in scut timp a inceput sa aiba productie proprie. Fiind deja o marca de traditie la noi, Gealan ocupa circa 30% din piata de termopane din Romania.

In ceea ce proveste produsele pe care ei le produc si le comercializeaza, fara indoiala ca puteti avea incredere in calitatea si durabilitatea acestora. Incercati insa sa va feriti de produsele contrafacute, a caror calitate o veti gasi cu siguranta a fi dezamagitoare. Solicitati intotdeauna Certificatul de Autenticitate impreuna cu holograma si eticheta producatorului ferestrei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.