Tigara electronica, un „must have” al femeilor

Tigara electronica nu mai este o noutate pentru nimeni. Cu totii stim ca atat femeile cat si barbatii apeleaza la ea pentru a renunta la fumat. Exista chiar si celebritati de la Hollywood, printre care Johnny Depp, Katerine Heigl, Kate Moss, care au declarat ca au apelat la tigara electronica pentru a inlocui tigarile clasice. Insa, exista cateva motive in plus pentru care doamnele/domnisoarele ar trebui sa apeleze la tigara electronica.

In primul rand, spre deosebire de barbati, femeile acorda o importanta sporita asupra felului in care arata. Incepand cu pielea si continuand cu hainele si machiajul, totul trebuie sa fie perfect. Insa, femeile fumatoare au mult de suferit de pe urma viciului lor, deoarece se stie deja ca fumatul ingalbeneste dintii, imbatraneste pielea si provoaca respiratie urat mirositoare. De aceea, multe fumatoare apeleaza la tigara electronica. Acest dispozitiv nu contine tutun, nu dauneaza pielii, nu provoaca mirosuri neplacute si nu ingalbeneste dintii.

In al doilea rand, este mai sigur sa utilizezi tigari electronice in preajma copiilor. Studiile realizate pana in prezent atrag atentia asupra unui lucru, copiii sunt mai expusi la fumatul pasiv decat adultii nefumatori. Expunerea regulata a copiilor la fumul de tigara, poate duce la infectii ale sistemului respirator, astm si alte boli. Folosind o tigara electronica femeile pot crea un mediu mai sigur pentru copiii lor, dar si pentru ceilalti membri ai familiei.

Exista chiar barbati care evita sa aibe iubite fumatoare. Multi sustin ca este neplacut sa saruti o femeie care miroase neplacut a fum. Tigarile electronice nu produc fum si nici nu provoaca respiratia urat mirositoare.

Nu in ultimul rand, femeile apeleaza la tigara electronica pentru a proteja mediul inconjurator. Tigara electronica este un produs „eco-friendly” deoarece componentele sale pot fi reciclate, vaporii nu contin substante toxice care sa polueze, iar procesul de fabricatie nu implica taierea a sute de mii de copaci anual, cum este in cazul fabricarii tigaretelor clasice.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.