Tipuri de proiecte case cautate in Bucuresti

Construirea unei case este un vis al oricarui bucurestean satul de aglomeratia urbana din Bucuresti. In acest articol va vom arata ce tipuri de proiecte case sunt populare in ultima vreme in Bucuresti si ce cauta clientii birourilor de arhitectura. cand vor sa defineasca proiectul de casa mult visat.

Pentru a determina ce proiect de casa se potriveste cel mai bine nevoilor si aspiratiilor dumneavoastra, biroul de arhitectura ia in seama cat de numeroasa este familia care va locui in casa, bugetul de care dispuneti pentru construirea casei si ce eficienta se urmareste in faza de exploatare ( utilizare ) de dupa.

Potrivit biroului de arhitectura Hope Project, cele mai cautate tipuri de proiecte case in Bucuresti in functie de stil sunt: proiectele de case cu etaj, proiecte de case cu parter, case cu mansarda si americane.

Oferta de proiecte de case cu etaj sunt accesate de regula de beneficiarii cu familii numeroase, sau care din anumite motive, au nevoie de mai mult spatiu gasind solutia supraetajarii. Este de mentionat ca numarul de case proiectate cu etaj in Bucuresti este mai mare decat in provincie si pentru ca terenurile sunt mai scumpe.

La polul opus sunt cei care aleg proiectele de case mici, care au de regula familii restranse, cu maxim 2 copii si care urmaresc un cost de construire al casei cat mai scazut si care au un teren mic, sau cu forme ale sale care nu permit o desfasurare la sol mai extinsa.

Astfel, atunci cand doriti sa faceti proiectul pentru casa dumneavoastra, este nevoie sa apelati la un birou de arhitectura cu experienta in realizarea de proiecte case, care sa transpuna cerintele si exigentele exprimate de dumneavoastra in termeni tehnici, asta pentru a avea pe viitor casa pe care o aveti, atat din punct de vedere al aspectului, cat si din punctul de vedere al functionalitatii si eficientei in faza de proiectare, construite si exploatare a casei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.