Top 4 site-uri ale lumii

Astăzi tehnologia a evoluat tot mai mult la fel au evoluat şi nevoile internauţilor motiv pentru care am decis să vă vorbesc despre un top realizat de către site-ul alexa.com, un tot ce prezintă top 500 de site-urile ale lumii insa eu am vorbesc doar despre primele 4 mai exact.

Cele mai dorite 4 site-uri sunt : facebook.com, google.com, youtube.com, yahoo.com.
Facebook si Google

Toată lumea vorbeşte despre renumitul facebook sau mai bine zis se comunica prin intermediul reţelei de socializare cunoscuta sub numele de facebook insa cei doresc sa facă mai mult decât sa „Socializeze” , reţea desocializare a fost înfiinţată de către Mark Zuckerberg în anul 2004,succesul acestuia fiind garantat de faptul ca el a avut viziune, viziune ce de altfel a schimbat lumea.

Insa in momentul in care cei ce navighează pe internet au diferite nevoi, insa aceştia nu se pot rezuma doar la socializare si uita aşa fiecare internaut ajunge sa apeleze la dumnezeul internetului , cunoscut simplu sub numele de „Google”, site ce a fost înfiinţat in anul 1998, si şi-a câştigat in mod vizitatori datorita rolului sau, mai exact rolul de motor de căutare.

Desi Google oferă tot felul de soluţii online de la cunoscutul serviciu google maps pana la google adwords, având sub control supremaţia online acesta este depăşi totuşi de către renumitul facebook.

Daca sunteţi curioşi despre evoluţia site-urilor in general, nu doar a celor mari precum google si facebook, puteţi tot feluri de tool-uri seo , precum cel oferit de către semrush.com.
Youtube si Yahoo

Următoarele doua poziţii in topul mondial al lumii sunt ocupate de către site-urile Youtube si Yahoo,doua site-uri ce practic sunt mai mult decât necesare utilizatorilor, motiv pentru am decis sa vorbesc si despre acestea, doi mari ai celor ce aleg sa navigheze pe internet.

Creat in februarie 2005 de către 3 foşti angajaţi ai companiei PayPal, youtube a ajuns sa reprezinte cea mai buna soluţie pentru a publica gratuit un material audio sau video fiind astăzi folosit de către cei mai multi tineri pentru a asculta direct si in cel mai rapid mod muzica online, unii dintre tineri, adolescenţii putând sa spună ca youtube este unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lor.

In anul 2006 renumitul brand a fost cumpărat de către Google, insa asta nu i-a asigurat marelui celebrului motor de căutare poziţia numărul 1 in topul mondial, insa a reuşit sa departajeze yahoo din lupta pentru supremaţia online.

Despre Yahoo pot spune ca este mult mai util si benefic lumii online decât facebook si youtube, acest fiind cunoscut de către romani pentru serviciul yahoo mail si apreciat de cei ce sunt vorbitori de limba engleza pentru motorul de căutare oferit de către renumitul brand.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.