Topul producatorilor de anvelope

Anvelopele sunt fara doar si poate printre cele mai importante elemente ale unei masini, care pot sa decida performanta si siguranta acesteia. Practic, anvelopele sunt cele care iau legatura directa cu solul, fapt ce le da o importanta deosebita si le face sa necesite atentie foarte mare in momentul achizitiei.

Tinand cont de importanta acestor elemente, piata producatorilor de anvelope este una foarte dezvoltata si odata ce ai inceput cautarile pentru astfel de produse, vei descoperi anvelope pentru bugete mici, pentru bugete medii sau pentru bugete mari. Indiferent de pret insa, scopul principal al acestora este sa asigure siguranta pasagerilor si sa se comporte in cel mai bun mod, indiferent de tipul carosabilului pe care se circula.

In cazul in care doresti sa achizitionezi anvelope si nu stii exact pentru ce sa optezi, iata un top 3 al celor mai mari producatori de anvelope:

–        Bridgestone – Este un producator de anvelope care a reusit sa ofere de-a lungul timpului cea mai buna calitate. Compania a aparut in Japonia in 1931 si de atunci a evoluat si a ajuns sa ocupe primul loc in ierarhia mondiala a fabricantilor de anvelope, reusind sa raspunda cu succes cerintelor numerosilor utilizatori. Practic, inca de la infiintare Bridgestone a reusit sa inoveze si sa aduca tehnologii noi in productia de anvelope, aducand in fata teorii precum optimizarea controlului la rostogolire sau optimizarea controlului pentru anvelopele camioanelor;

–        Michelin – Un alt producator foarte cunoscut pe piata anvelopelor, Michelin si-a dedicat intreaga existenta perfectionarii acestui element al autovehiculelor. Practic, a reusit sa aduca an de an tehnologii noi care sa raspunda cerintelor de pret si de siguranta ale soferilor, fapt ce a propulsat compania pe locul 2 mondial in ceea ce priveste vanzarile de anvelope. Compania are o istorie extrem de bogata, fiind infiintata de doi frati, inca din anul 1889, cand a inceput sa fabrice anvelope pentru biciclete;

–        GoodYear – Este al 3-lea producator de anvelope la nivel mondial si ofera solutii extraordinare pentru tot ceea ce inseamna anvelope. GoodYear si-a inceput activitatea in 1898, tot ca un producator de anvelope pentru biciclete si a crescut extrem de mult in urmatoarea suta de ani, datorita calitatii pe care au prezentat-o acestea, ajungand astazi sa fie o marca globala, care prezinta an de an mii de inovatii si descoperiri.  Astazi, Good Year este o companie prezenta in toata lumea si are o cifra de afaceri impresionanta, castigandu-si renumele de al 3-lea producator mondial de anvelope.

Pentru cele mai bune preturi la anvelope si piese auto Audi si Volkswagen le gasiti pe PieseAutoShop.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.