Toshiba Satellite L50-C-158 – esti la moda in mediul online

Toshiba Satellite L50-C-18 este un model de laptop ce beneficiaza de dotari foarte bune atat in ceea ce tine aspectul gadgetului, dar si din punct de vedere al specificatiilor tehnice, acesta atragand toate privirile inca de la primul contact. Cu ajutorul unui raport calitate/pret excelent, laptopul ramane la fel de interesant pana la final, acesta putand fi achizitiona din multe magazine la un pret de aproximativ 3500 de lei, fiind un pret excelent, daca facem referire la specificatiile acestuia.
Inainte de orice, acest laptop se remarca printr-un design simplist si elegant in acelasi timp, iesind in evidenta prin lucrul ca este disponibil doar pe culoarea alba, astfel, laptopurile de culoarea aceasta fiind destul de rare, astel, cu siguranta acest laptop te va remarca si pe tine. Ca si carcasa, avem de-a face cu un finisaj lucios ce este tinut sub stapanire, fiind departe de a avea un design vechi, ba, din contra constructia subtire a acestui model si liniile sale bine trasate ofera un aspect de o calitate premium. In ciuda taliei de viespe ale lui Toshiba Satellite L50-C-158, laptopul beneficiaza de un sistem de ventilare destul de voluminos. De altfel, si despre tastatura se pot spune lucruri interesante, precum ca, este compusa doar dintr-o bucata, nu din doua, asa cum se intalneste la multe modele cu tastatura suplimentara, tastele acestei tastaturi fiind plate, in timp ce touchpad-ul ocupa un spatiu destul de intens, si ne ofera calitati de multitasking foarte ridicate. Ca si dimensiuni, laptopul masoara 380 x 23.5 x 260 milimetri, avand o greutate de 2,2 kilograme, putand fi transporatat cu usurinta intr-un bagaj de mana.
Ca si specificatii tehnice aflam ca acest model masoara in ecran 15.6 inch, imaginile fiind redate la o rezolutie HD, pe 1366 x 768 pixeli, acestea avand o calitate destul de buna. Din punct de vedere al componentele, lucrurile stau destul de bine, cel mai remarcat fiind procesorul, deoarece este unul lansat chiar la debutul anului 2015, fiind vorba despre mult barfitul Intel Core i7, procesor tactat la 2.4 GHz, procesor ce in functia de Turbo Boost tacteaza pana la 3 GHz, in timp ce, ca si memorie RAM avem de-a face cu o memorie de 4 GB ce poate fi extinsa la pana 16 GB cu ajutorul unui locas de RAM liber. Facand referire la placa video, acest model beneficiaza de chipsetul Nvidia GeForce 930M, astfel, acest model fiind potrivit pentru orice activitati, fiind inclus chiar si gaming-ul.
In concluzie, modelul Toshiba Satellite L50-C-158 este un model ce este destinat tuturor claselor de utilizatori, fara a fi probleme in momentul transportarii acestuia. Vezi oferta actualizata de pret la mai multe laptopuri ieftine doar la noi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.