Tot ce trebuie sa stii despre JALUZELE exterioare

jaluzele exterioareJaluzelele exterioare cu lamele de 50 mm lăţime şi cablu de ghidare sunt recomandate îndeosebi pentru clădiri cu ferestre de dimensiuni mici. Ca însuşiri avantajoase, sunt considerate aici înălţimile reduse ale pachetelor adunate, precum şi numeroasele moduri de acţionare

Jaluzelele exterioare cu lamele plate seduc prin designul lor filigranat, precum şi prin înălţimea redusă a pachetului. Pe acestea le putem executa cu lamele de 80 mm .

Jaluzelele exterioare se pretează îndeosebi pentru locurile de muncă cu monitoare şi pentru încăperi în care lumina zilei se doreşte în profunzimea încăperii, însă fără reflexii.

Jaluzelele exterioare pentru obturarea luminii prin forma specială a lamelelor Z se pretează îndeosebi pentru obturarea luminii în încăperi. Prin geometria lamelelor, se realizează o îmbinare foarte bună a acestora, iar chederul din material plastic rezistent la UV din muchia frontală a lamelei inchide şi cea mai fină fantă de lumină. Toate celelalte funcţii obişnuite ale jaluzelelor exterioare se păstrează şi la jaluzelele exterioare cu lamela Z .

Motorul central care nu necesită întreţinere preia, după acţionarea unui întrerupător, ridicarea, coborârea şi orientarea lamelelor. Prin folosirea motoarelor centrale, este posibilă cuplarea de ele mente suplimentare către ambele laturi. În cazul echipărilor ulterioare, unde alimentarea electrică nu este posibilă, se foloseşte acţionarea manuală cu manivelă articulată.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.