Totul despre jocul Farm Mania

farm mania onlineSimulatoarele de agricultura au devenit in ultima vreme inexplicabil de populare. Din acest motiv, astazi recomandam inca unul dintre cele mai populare astfel de simulatoare, alaturi de Farmville, Barn Buddy si anume Farm Mania. Nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce functii si povesti super destepte, avand in vedere natura jocului.

Aici, o serie de povestioare interesate se invart in jurul tinerei fete Anna, fetita care incearca sa salveze ferma bunicului. Din fericire, modul in care este inconjurata povestea de prezentarea propriu zisa, este destul de ochios incat sa prinda la diferite categorii de varsta.

Titlul jocului este in stransa legatura cu varietatea de provocari si cu timpul scurt pe care il ai la dispozitie pentru a le rezolva. Daca progresezi indeajuns de mult vei vedea ca nu va mai trebui doar sa plantezi, sa uzi, sa culegi si apoi sa livrezi. Va trebui mai apoi sa hranesti diferite tipuri de animale (capre, vaci, etc) si sa realizezi produse ca branza, paine etc intr-un timp scurt si in ordinea care iti sunt impuse.

Ceea ce incepe ca un joc simplu in care trebuie sa ai grija de o ferma, se transforma rapid intr-o fuga continua cu diferite task-uri: „fugi acolo, culege aia, fugi dincolo, livreaza cealalta”. Totul aproape ca se transforma intr-un joc de noroc. Ai nesansa sa livrezi anumite produse si sa nu primesti nimic doar pentru ca nu ai fost suficient de rapid incat sa dai un click.

Observam asadar, cum dinamismul jocului il transforma rapid in unicat. Nici un alt joc de tip simulator de ferma nu reuseste la momentul de fata sa aduca atat dinamism, risc si adrenalina cauzata de cel mai mare castig.

Norocul si dexteritatea devin astfel doua dintre cele mai importante idei in jurul carora se invarte intreaga soarta a fermei. Bineinteles ca toate acestea sunt date de intriga si anume de faptul ca micuta Anna trebuie sa reuseasca sa salveze ferma bunicului ei care nu mai poate face fata.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.