Totul despre ochelarii de soare Ray Ban polarizati

Auzim tot mai des despre ochelari de soare polarizati, despre gradul ridicat de protectie pe care acestia il ofera si mai ales despre ochelarii Ray Ban polarizati. 

Despre lentilele polarizate.

Diferenta dintre ochelarii de soare obisnuiti si cei polarizati sta in tehnologia lentilelor folosite. Polarizarea lentilelor se realizeaza cu ajutorul unui filtru de polarizare care poate fi aplicat pe suprafata acestora sau poate fi amestecat cu materialul din care se creeaza lentilele, cand acesta se afla inca in stare lichida.

 Acest filtru are calitatea de a opri lumina reflectata din anumite suprafete plane (apă, zăpadă, sosele, pavaj) care interfereaza cu vederea. Astfel ochelarii de soare polarizati devin foarte utili pentru multi dintre noi.

Cand ne aflam la volan, lumina soarelui reflectata din carosabil sau din capota masinii poate fi chiar periculoasa. Ochelarii de soare polarizati ne ajuta sa evitam riscum unei ”orbiri” de moment, care ne-ar putea periclita viata si ne asigura confortul de a putea conduce mai mult timp fara sa avem dureri de ochi. Fie ca mergem la plaja sau la ski, ochelarii de soare polarizati ne protejeaza de lumina reflectata de apa marii sau de zapada. Si pescarii se bucura de beneficiile polarizarii lentilelor.

De ce ochelarii de soare Ray Ban polarizati ?

ochelari de soare ray ban wayfarer polarizati rb2140

Pentru ca ochelarii polarizati au fost introdusi pentru prima data de catre Ray Ban.

Astfel, in 1936  apar primii ochelari polarizati, Ray Ban Aviator. Creati la cererea armatei americane pentru protectia pilotilor de avioane militare, ochelarii Ray Ban polarizati au cunoscut un succes de neegalat. Asadar, celebrii ochelari Aviator au fost polarizati cu ajutorul lui Edwin H.Land care a inventat lentilele polarizate.

Ulterior, Ray Ban a creat noi modele de ochelari de soare care au devenit celebri in intreaga lume. In prezent, ochelarii Ray Ban polarizati se gasesc in modelele Clubmaster, Wayfarer, Liteforce si desigur, Aviator.

Recunoscuti ca preferatii celebritatilor de peste ocean inca din anii 50 si pana in zilele noastre, ochelarii de soare Ray Ban polarizati sunt din ce in ce mai ravniti si la noi in tara. Calitatea inalta, designul recognoscibil si toata istoria care sta in spatele acestor faimosi ochelari explica succesul pe care Ray Ban il are in intreaga lume.

Daca vreti sa va faceti un cadou deosebit, care sa aduca un plus de originalitate tinutei si sa va si protejeze de lumina naturala puternica, rayban-classic.ro este un site care comercializeaza ochelari Ray Ban polarizati si care propune reduceri substantiale la multe modele de ochelari.

Important este sa ne bucuram de soare, fara a ne expune efectelor nocive pe care le poate avea. De aceea ochearii de soare polarizati Ray Ban nu sunt doar un accesoriu cool, ci un scut de protectie absolut necesar.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.