Totul despre print: print afise si print postere

O agentie de print afise si print postere trebuie sa acopere toata gama de productie publicitara, plasandu-se in categoria de calitate maxima la pret minim. In felul acesta afisele, posterele si toate printurile de dimensiuni mari pe care le doriti sa fie de o calitatea deosebita si disponibile la preturi avantajoase.

Postere carton

Pinturile pe carton sunt cele mai cautate datorita pretului foarte mic. Insa hartia folosita de noi pentru print este de cea mai buna calitate. Printurile d-voastra vor arata incredibil indiferent de dimensiuni, rezolutia tiparului fiind tot foto.

Postere polipropilena water proof

Afisele si posterele tiparite pe polipropilena water proof va dau garantia unui print perfect. Contrastul dintre albul imaculat mat al polipropilenei si cel al tiparului foto genereaza un produs finit excelent.Este rezistenta la rulari, se utilizata si la Roll-upuri, X-bannere.

Poster backlit film

Posterele si afisele printate pe backlit film la rezolutie foto se folosesc in general pentru sistemele de afisaj luminoase. Lumina nu afecteaza calitatea imaginii deoarece printul de indoor se realizaeaza la rezolutie foto .Cerneala nu se decoloreaza in timp chiar daca este iluminata.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.