Transport international marfa aerian maritim rutier Comisionar vamal

Oferim servicii cu privire la transportul de marfa al clientului atat national cat si international, punand la dispozitie utilaje performante , de inalta calitate, moderne, care confera maxima siguranta bunului dumneavoastra.
Compania a progresat pana in prezent din toate punctele de vedere ajungand la standarde foarte inalte in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate.
Compania a carei servicii nu a dezamagit pana in present, numarul reclamatiilor fiind nul.
In prezent ne puteti gasi in doua locatii din Romania : Otopeni ( in incinta Aeroportului International Henri Coanda ) si in Parcul Industrial Ploiesti.
Beneficiati de urmatoarele servicii: transport aerian, maritim rutier si combinat; de asemenea aveti la dispozitie si servicii de comisionare si asistenta vamala, de asigurare cargo pe parcursul transportului, de depozitare , logistica si distributie. Toate acestea realizandu-se cu maxima seriozitate si incredere, bazandu-ne totdeauna pe experienta .
Personalul calificat format din oameni de incredere , totdeauna deschisi la intrebarile si rugamintile dumneavoastra, va vor indruma si lamuri strict pe nelamuririle pe care le aveti.
Daca partenerii dumneavoastra sunt din Europa , Asia, Australia, America, Africa , compania noastra “ Air-Sea Forwarders “ va sprijina cu privire la nevoile dumneavoastra in legatura cu serviciile mentionate mai sus , conform cerintelor specifice fiecarui client sau furnizor cu care colaborati.
Cu privire la comisionarea si asistenta vamala, compania noastra va sta la dispozitie in 3 puncte vamale importante din Romania : Otopeni , Ploiesti si Constanta. Serviciile oferite sunt de comisionare vamala si reprezentare in vama, asistenta vamala in domeniul legislatiei vamale , si nu in ultimul rand declaratii Intrastat.
Experienta noastra muncita va asigura dumneavoastra siguranta.
Pagina noastra va sta la indemana pentru eventualele nelamuriri sau intrebari pe care le aveti: http://www.asfbuh.ro
De asemenea puteti sa ne contactati telefonic la nr: +40.21.201.48.45 sau prin email la adresa noastra : asfbuh@asfbuh.ro.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.