Transport moloz Bucuresti, un serviciu care te scapa rapid de tot ceea ce vrei sa dai la gunoi

Ai de gand sa costruiesti ceva si nu stii ce sa faci cu resturile ramase? Acest proces presupune escavari, iar molozul rezultat nu poate sa fie aruncat chiar la intamplare. Si cum in Bucuresti distantele sunt mari si o masina personala nu prea are cum sa faca fata, nu exista decat varianta unui serviciu profesionist. Din pacate, cele care se ofera sa transporte molozul nu sunt atat de multe precum firmele de transport normal, asa ca, daca ai gasit unul bun, ar fi si cazul sa colaborezi cu el de cate ori ai nevoie.

Pentru locuitorii capitalei, serviciul Transport moloz Bucuresti poate sa rezolve problema. Usor de accesat, disponibil in toate sectoarele si chiar si in Ilfov, aici poti gasi toate oportunitatile de  a scapa de resturile de la constructii sau de toate lucrurile vechi de care nu mai ai nevoie. Trebuie doar sa suni, insa, inainte de asta, am verificat oferta lor, pentru a o face mai accesibila pentru cititor.

Asa cum ii spune si numele, firma este, in primul rand, specializata pe transportul de moloz, dar serviciile ei nu se rezuma doar la atat. Asadar, daca te pregatesti de construirea unei case, a unui gard sau a unui corp de cladire si trebuie sa darami ceea ce era inainte pe acest loc, de molozul rezultat te pot ajuta sa scapi chiar reprezentantii firmei. Acestia asigura transportul pana la cea mai apropiata groapa de gunoi, la un pret acceptabil si tot ajutorul inclus (adica incarcarea si descarcarea molozului).  In plus, daca sunt necesare mai multe transporturi succesive (asa cum, de regula, se intampla, mai ales in cazul unor constructii mari), al doilea transport este redus cu 40 %, un procent important care ajuta la niste economii serioase.

Uneori, insa, nu este necesara daramarea unei case pentru a scapa de lucrurile vechi, de care nu mai este nevoie. Fiecare dintre noi a avut de-a face cu mobila veche sau cu aparatele electrocasnice mari (frigidere, masini de spalat) pe care nici macar firmele de specialitate nu doresc sa le ia. In aceste cazuri, se poate apela tot la transportmolozbucuresti.ro. Acesta ofera servicii de debarasare, indiferent de tipul de mobilier (din ce spun, se ocupa chiar si de cel de gradina, atat timp cat poate sa fie mutat). In plus, nu fac diferente intre sectoare sau cartiere. Ii suni, te programezi si vor veni in cel mai scurt timp. De asemenea, pun la dispozitie si transport door to door, ceea ce inseamna ca nu doar mobila veche este mutata, ci si cea utilizabila, daca vrei sa te muti sau doar doresti sa o trimiti catre o alta persoana.

Si pentru ca in Bucuresti chiar exista o problema cu gunoiul, firma accepta sa te scape si de acesta. Pana la urma, este complet necivilizat sa arunci resturi si deseuri in plina strada sau sa umpli atat de mult pubelele publice incat acestea sa dea pe afara. Pe de alta parte, oamenii obisnuiti nici nu detin masini suficient de mari pentru a merge pana la groapa de gunoi (si, daca o fac, nimeni nu este dispus sa isi murdareasca automobilul pentru asa ceva). Caz in care o firma specializata precum este aceasta ramane singura solutie, poate chiar si cea mai buna. Transportul este specializat, exista toate dotarile necesare si angajatii sunt platiti sa lucreze cu tot felul de produse, deci, daca vrei sa scapi de gunoi, sa economisesti timp si sa apelezi la un serviciu eco, nu ramane decat sa suni.

Poate ca am vorbit suficient despre distrugeri si despre transportul de resturi si gunoaie. Transport moloz Bucuresti te poate ajuta sa si construiesti, adica iti pune la dispozitie si transport pentru nisip sau pietris, si nu doar in capitala, ci in toata tara. Oferta este valabila atat pentru persoane fizice cat si pentru santierele firmelor de constructii, asa ca oricine poate sa profite. Transportul se face cu autoutilitare de 3.5 tone, iar incarcarea si descarcarea acestora sunt incluse in pret (in plus, daca ai nevoie doar de cineva care sa te ajute cu aceste operatiuni si nu gasesti pe nimeni, firma iti poate pune la dispozitie doar mana de lucru). Preturile la transport sunt destul de mici si se calculeaza in functie de distanta, de numarul de drumuri, dar si de greutatea transportului.

Asadar, Transport moloz Bucuresti ofera servicii destul de variate pentru locuitorii capitalei, dar nu doar pentru ei. De la moloz, la mobila veche, la gunoi sau chiar la nisip si pietris, firma transporta orice, oriunde si la cele mai bune preturi (uneori chiar si cu reducere).

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.