Trendul jocurilor online pentru anul 2013

Anul 2012 a fost un an foarte neprevazut in cadrul jocurilor online, in sencul ca de cele mai multe ori au aparut noi versiuni ale jocurilor mult mai repede cat era asteptat. Desi am asistat la multe upgrade-uri dintre care reamintim Sponge Bob 2, Super Mario Brosh 3, Friv 2 precum si multe alte jocuri deosebit de interesante, suntem siguri ca anul 2013 ne va aduce o surpriza si mai mare in senscul ca producatorii jocurilor online ne-au avertizat despre noile upgrade-uri pentru cele mai jucate jocuri ale momentului precum si a intregului an 2013.

Unul dintre cele mai asteptate upgrade-uri ale anului 2013 este Melcul Bob 3 care a avut un succes deosebit in anul 2012, iar cei care au jucat acest joc sunt dornici de urmatoarele misiuni alaturi de Melcul Bob. In acest trebuie sa iti pui la contributie mintea, sa dai dovada de o imaginatie bogata, deoarece doar asa vei reusi sa rezolvi toate nivelele de dificultate pe care le ai precum si misiunile prietenilor sai pentru care vei primi puncte si vei ajunge in functie de cat de bun esti in fruntea clasamentului.

In anul 2013 jocurile UNITY si anume jocurile 3D vor ocupa o mare parte a online-ului, deoarece sunt printre preferatele formate de jocuri acceptate de copii. Jocurile Flash incep sa piarda teren in anul ce vine datorita graficii limitate pe care o ofera programul flash. Printre cele mai jucate jocuri unity sunt cele cu masini de curse, jocurile cu lupte, cele de fotbal care reusesc sa redea un meci de fotbal foarte real, motiv pentru care va sfatuim sa incercati aceste jocuri.

Desi jocurile clasice cu Mario sunt depasite cu mult fata de ceea ce se publica in prezent, atat in anul 2012 cat si in anul 2013 aceste jocuri clasice de tipul Mario, Sah Online, Tetris, Mahjong, Sudoku vor ramane in preferintele clasicilor. Pentru 2013 se asteapta un nou concept al jocurilor clasice de tipul celor mentionate anterior, in sensul ca desi actiunea precum si scopul jocului vor ramane la fel, ceea ce se va schimba va fi design-ul precum si accesibilitatea jocului care va duce la cresterea vizualizarilor acestor jocuri.

Cele mai multe dezamagiri ale copiilor precum si a pasionatilor de jocuri online au venit la nivelul incarcarii acestor jocuri, problema aparand la conexiunile slabe, in momentul in care pentru a incarca un joc este necesare de cel putin 2-3 minute, astfel incat marile companii de browsere au promos ca vor incerca sa remedieze acesasta problema in cursul anului 2013.

Ei bine, acum ca v-ati documentat in legatura cu jocurile ce vor aparea in anul 2013, si in mod special de trendurile jocurilor online, noi ne-am gandit ca a-ti fi interesati sa incercati ultimele parti ale celor mai jucate jocuri online ale anului 2012, care vor fi inlocuite cu o versiune mai noua in anul 2013, iar pentru cei interesati am selectat o serie de jocuri aici.

http://www.jocuriland.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.