Tu ce apreciezi la delta dunarii?

Dupa cum stim cu totii, delta parcurge o mare parte din tara noastra si este o oaza de salbaticie care ar fi pacat sa piara din cauza omului. Nu am parcurs niciodata tot „firul apei” cum se spune, dar am auzit ca sunt locuri unde poti sa admiri caii salbatici si pasari foarte rare care nu se mai gasesc in alta parte decat in acest taram superb.

Daca vrei sa vizitezi delta dunarii si esti pasionat de pescuit, asta este locul potrivit pentru asa ceva. In primul rand ai nevoie de permis de pescuit pe care il platesti pe un an de zile si te poti bucura oricand. In al doilea rand, ai nevoie de cazare in delta dunarii, sau daca nu vrei sa optezi pentru ceva platit, poti sta oriunde cu cortul.

Localnicii acestor lcuri sunt prietenosi si saritori, dar sunt destule persoane care vor sa profite de pe urma voastra daca va vad neajutorati. Spre exemplu, o deplasare cu barca dintr-un loc in altul te poate costa cateva milioane bune daca nu stii la cine sa apelezi.

Dupa ce mergi in delta te asteptam sa comentezi experienta ta aici.

Pentru a merge „pe firul apei” ai nevoie de un ghid autorizat si de o barca cu motor foarte perfomanta pentru a nu risca sa ramai suspendat pe undeva sau sa intampini alte probleme. Bineinteles ca este foarte bine sa mergi in grup, sa fiti cat mai multi, astfel va puteti bucura in totalitate de frumusetile dunarii si de ce are ea de oferit mai frumos.

Ca si specie de pesti, cel mai des se da la stiuca, care este un peste lunguiet si carnos si bineinteles un pradator iscusit.Nici somnul nu este un animal de trecut cu vederea, daca te numesti pescar bun, cu siguranta trebuie sa stii cum se da la somn si cum se scoate un somn din apa.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.