Tudor Mateescu

In acest articol vom vorbi de Tudor Mateescu

Tudor Mateescu –  antreprenor, blogger, full time Internet marketer, dedicat vanzarilor de produse si servicii in mediul online inca de la 20 de ani. A ridicat afaceri atat pentru el cat si clientii lui ce se bucura de venituri impresionante doar cu ajutorul Internetului.

Backgroundul lui Tudor Mateescu

A inceput sa castige bani de la 18 ani in cadrul unei firme de turism apoi activitatea sa a urmat pe Internet. In 2004 cand webul inca era la inceput, Tudor si-a dezvoltat abiliatile necesare in SEO/SEM/SMM, programare web, web design, marketing, copywriting etc. si astfel a inceput activitatea sa ca freelancer in promovarea firmelor din Romania. Apoi, s-a extins pe piata din SUA realizand site-uri pentru diverse companii ce il platesc in functie de numarul de vizitatori pe site, prin reclame, afilieri sau alte metode.

In 2011 a conceput cursul de Internet marketing in limba romana, Blogsens ce te invata sa creezi surse de venit pasiv cu ajutorul blogurilor si a programului de publicitate Google Adsense.

In 2013 a lansat seria video Expertmark pentru cei ce vor sa faca bani online din produse proprii sau produse afiliate.

Obiectiv principal

Ajutorul oferit a cat mai multor companii sau persoane individuale sa se promoveze eficient pe Internet, astfel incat sa beneficieze de maximum de vanzari in domeniul lor de activitate. Deciziile efectuate in ceea ce priveste colaboratorii sai sunt luate in functie de propriile sale valori si nu invers. Targetul lui Tudor Mateescu il reprezinta stabilirea de relatii pe termen lung si este dispus sa investeasca timp, bani si energie in actiunile care intradevar merita. De asemenea, pentru imm-urile ce au ca obiectiv sa se extinda pe Internet, Tudor detine mai multe oferte in cadrul firmei sale Surf Media SRL.

Pentru cei ce nu detin o afacere online/offline Tudor te invata cum sa faci bani in mediul online intr-un timp relativ scurt (3-4 luni) prin site-uri de micronisa (mai multe detalii pe blogsens.ro)

Tudor este de parere ca vanzarile pe Internet sunt mai usor de realizat comparativ cu cele offline, iar investitia initiala pentru o afacere online este simtitor mai mica. O data ce problemele si nevoile audientei sunt gasite (prin intermediul cercetarilor si a intrebarilor), este foarte usor sa vii in intampinarea clientilor cu solutiile corecte.

“Daca alergi dupa lume, ea fuge de tine,

Daca fugi de lume, te va urmari ea pe tine!”

Ce am vrut sa zic mai exact?

Pentru a face o mica analogie, daca vrei sa vinzi pe strada aleatoriu diverse produse, oamenii in procent foarte mare nu vor dori sa cumpere de la tine in acel moment. De ce? Pentru ca acei oameni nu sunt filtrati (nu sunt calificati pentru oferta ta), doar fugi dupa ei dar nu stii daca acestia au intradevar nevoie de ceea ce ai tu de oferit.

In schimb,

Pe Internet utilizatorii cauta un anumit tip de informatie si ajung pe site-ul tau (daca este in top 10 rezultate) unde si cumpara (daca au cu adevarat o nevoie/problema in domeniul respectiv, oferta ta este buna, pretul este accesibil, ai reputatie si multi alti factori)

Acum observi beneficiile unui site?

Daca nu esti pe Internet, daca firma ta nu are o prezenta online, atunci pierzi mai mult de 50% din piata, ce se reflecta desigur si in cifra de afaceri.

Pentru cei ce vor sa-si mareasca veniturile in viitorul apropiat, recomand cu incredere produsele, serviciile si sfaturile oferite de Tudor Mateescu. Experienta si rezultatele sale vorbesc de la sine si vor face cu adevarat diferenta in viata fiecaruia.

Semnatura: Acest articol este despre Tudor Mateescu . Poate fi gasit si contactat la adresa din link unde poti fi la zi cu ce posteaza.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.