Tunningul auto sau modificarea masinilor cu diverse piese auto

Tunningul pentru multi este o arta de a decora masinile  pentru estetica sau performanta.In Romania  acest fenomen este slab dezvoltat, insa schimbarea de piese auto cu altele  mai performante sau de uzura reprezinta punctul forte al acestei industrii.

Piesele auto se identifica usor cu ajutorul codului EAN scrise pe ele sau a nr articolului furnizat de catre fabricantul ei.Orice model de masina este vandut cu foarte multe piese  produse de alte marci decat firma care a produs  acel autoturism, astfel exista o diversitate foarte mare in acest segment de piese auto, incat posesorii de autoturisme se lovesc de multe ori de intrebarea ,care este cel mai bun?

Inexistenta unei astfel de informatii centralizate,cat si lipsa de flexibilitate oferita de un anume serviciu pentru tranzactionarea usoara a acestor produse , lasa un “gol” ce poate fi usor umplut de cei care reusesc  sa  ofere  acest beneficiu. Avantajele vor fi rezultatele  pozitive cat si o cifra de afaceri mai mare, pentru orice firma ,indiferent de originea ei sau politica sa.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.