Ultimile noutati despre iPhone 5S

Apple a lansat noile sale dispozitive iPhone 5S și iPhone 5C, in cadrul unui eveniment special organizat la la sediul general al companiei, in Cupertino.

Apple a decis sa produca noul iPhone 5S in trei culori Silver, Gold si Space Gray. Acesta va avea un nou chipset produs tot de Apple denumit A7 si va fi primul smartphone care va avea un sistem de operare pe 64 de biti. Dupa cum suntem obisnuiti de la sistemele de operare pentru pc-uri, aplicatiile pentru 32 de biti pot rula si pe 64 de biti.

iPhone 5S va utiliza un co-procesor denumit M7 care va fi folosit pentru giroscop si accelerometru. Acesta va fi un mare avantaj pentru aplicatiile fitness, putand stabili dacă stam pe lac, ne miscam sau ne deplasam cu ajutorul unui automobil.

În legatura cu bateria device-ului Apple sustine ca performantele au crescut datorita noul chipset A7. Compania afirma ca smartphone-ul are o autonomie de 250 de ore in standby, 40 in timpul redarii clipurilor audio si 10 ore pe durata convorbirilor.

Spre mirare Apple nu a marit megapixeli camerei foto, cum fac toti producatorii de smartphone, dar a marit cu 15% suprafata senzorului. Cu ajutorul camerei foto vom putea face fotografii in rafala cu 10 cadre pe secunda si filma cu 720p cu 120 cadre pe secunda in modul slow motion. Inca o noutate pentru acest device este blitul, format din doua leduri care pot furniza 100 de nuante de alb.

Cea mai surprinzatoare functie pentru iPhone 5s este iSight. Acesta este un senzor care permite accesul la terminal prin citirea amprentei. Acesta functie nu va putea fi folosita de dezvoltatorii aplicatilor terte. Apple sunstine ca amprentele noastre sunt stocate criptat si nu vor ajunge niciodata pe servere companiei.

iPhone 5S conform celor mai noi stiri din it va un pret incepand de la 199 de dolari alaturi de un abonament pe doi ani și va fi disponibil la precomanda din 13 septebrie. Pana la sfarsitul anului acesta fa vi disponibil in peste 100 de tari.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.