Un impuls tehnologic pentru elevi si studenti


Pentru multi  parinti, a asigura un viitor stralucit copiiilor este unul din principalele scopuri  – de aceea, se pune mare pret pe educatia lor si pe asigurarea unui proces corect de dezvoltare. Gasirea modalitatilor corecte si implementarea lor sunt puncte esentiale – nu vorbim aici doar de procesul de invatare din scoli sau din activitati extrascolare, ci chiar  de munca pe care cei mici o pot depune acasa. Imbinata cu joaca, aceasta poate sa aduca rezultate considerabile. Si ce ar fi mai avantajos decat o astfel de combinatie, folosind tehnologia? De aceea, apelarea la tehnica moderna implementata de marii producatori din zona IT pare sa fie ceva potrivit.  Analizand oferta actuala si directia pe care fiecare marca o descrie, putem observa atuurile pe care le ofera un laptop toshiba destinat mediului scolar.

 

Avand ca scop principal eliminarea distantei (asa-zise) dintre curiozitatea celor mici si posibilitatea de invatare, de atingere a unor  scopuri, de a dezvolta potentialul aflat in studenti, elevi si liceeni deopotriva, diverse laptopuri pot sa asigure implinirea acestor nevoi, intr-un buget rezonabil. Fara a aborda descrieri tehnice care sa aduca confuzie, marele producator japonez pune accentul pe expunerea clara, concisa, a tuturor elementelor care pot ajuta luarea unei astfel de decizii, atat de tineri cat si de adulti.  Termeni precum performanta, durabilitate, costul intretinerii, conectivitate pe mai multe planuri, garantie extinsa, sunt cateva aspecte esentiale.

 

Caci pana la urma, caror nevoi trebuie sa raspunda un laptop destinat copiiilor sau tinerilor, aflati in procesul de invatare?

– o rezistenta sporita, prin sistemele rezistente la varsarea lichidelor (antispill) la nivelul tastaturii, cat si alte protectii

usurinta in intretinere prin disponibilitatea pieselor de schimb sau de upgrade la preturi rezonabile

performanta ridicata – pentru a se asigura posibilitatea muncii in multitasking, streamingul video, urmarirea inregistrarilor hd, editare de text; transpus in practica, acest lucru se deduce din  procesoarele Intel multi-core, memorii RAM de mare viteza, placi grafice puternice.

comunicare si conectivitate stabila –  fie ca e vorba de solutii prin cablu sau wireless, catre sau dinspre diferite device-uri; astfel elevii  vor putea lucra dintr-o sumedenie de locuri, nefiind limitati de patru pereti

garantia speciala pentru laptopuri denumita No matter what care acopera riscul furtului sau a accidentarii.

 

Un astfel de laptop poate fi mai mult decat un cadou perfect – poate fi rampa care sa faciliteze, chiar de la o varsta frageda, progresul micutilor nostri. Solutiile Toshiba se bucura de un succes enorm la nivel global, adresandu-se unor categorii variate de utilizatori IT – existand serii pentru gaming sau in gama business-lux – Vezi aici cateva modele de astfel de laptopuri si ultrabook-uri Toshiba.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.