Un program de motivare, util in orice companie

Un  program de motivare pentru angajati este indicat in orice institutie, caci va stimula angajatii, iar acestia vor deveni mai eficienti. Aceste programe sunt excelente in fiecare companie, indiferent daca este una privata sau daca este una de stat.

Motivarea financiara, importanta

Foarte importanta este motivarea financiara pentru un angajat, caci astfel acesta se va simti impulsionat sa lucreze. Un salariu bun este dorit de orice persoana, fie ca lucreaza la o companie privata sau la una de stat.

Orice conducator de department sau un sef de companie trebuie sa ia in calcul si un program de motivare a angajatilor.

Este indicat sa faci concursuri intre departamente, pentru ca astfel salariatii vor fi motivati sa muncesca. Recompensa pentru echipele castigatoare poate sa fie in bani, dar si in vouchere. Un voucher la spa sau la un salon de masaj, de exemplu.

O alta idee care ar putea fi inclusa intr-un program de motivare pot fi si bonurile cadou. Un bon valoric care sa aiba o valoare de 200-300 de lei  sau chiar mai mult  este excelent.

Primele, o alta idee de motivare

Si acordarea de prime este o idee buna de motivare a angajatilor.

Acordarea de bonuri de masa este o solutie eficienta. O marire de salariu este o buna idee  de motivare, mai ales ca iti poti fideliza angajatii.

Un alt exemplu sunt petrecerile tematice sau cadouri din partea companiei de ziua de nastere a unui angajat. Accesta se va simti perfect. Este foarte important ca o persoana sa se simta apreciata la locul sau de munca.

O iesire la munte este intodeauna o idee excelenta de pus in practica, cu care nu vei da niciodata gres. Teambuldingurile se pot regasi si ele pe lista de programe de motivare pentru angajati. Necesita un pic de timp de organizare, insa nu este un lucru imposibil de realizat. Colegii din companie de la departamentul de resurse umane ar trebui sa vina cu idei in ceea ce priveste programele de motivare. Ar putea fi facute sedinte speciale in acest sens, cu toti angajatii, pentru a fi gasite cat mai multe idei de pus in practica.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.