Unde gasim asigurarea cea mai buna pentru noi

Sunt de parere ca cele mai bune asigurari, indiferent de natura lor, fie ca vorbim despre cele auto sau asigurarea de locuinta (ce sunt si obligatorii in acelasi timp) sau despre o asigurare de sanatate, de viata sau calatorie, le gasim cu siguranta in mediul online.

Internetul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si la fel si sistemul de asigurari a trebuit sa se acomodeze cu aceste schimbari. Oamenii nu mai merg acum la o societate de asigurari pentru ca e mult mai comod, sa stea la birou in fata calculatorului si sa isi comande o polita online, pe care o va primi apoi in mai putin de 24 de ore la domciliu, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze undeva sau sa faca vreun efort in sensul acesta.

In opinia mea cel mai bun site de asigurari din Romania este reprezentat de asigura.ro, urmat indeaproape de ottobroker.ro. La baza alegerii mele a stat in primul rand faptul ca ambele site-uri se bucura de un trafic foarte mare pe net, ofera clientilor polite de asigurare foarte avantajoase de asigurare si in plus se bazeaza pe parteneriate foarte puternice cu cei mai buni dintre brokerii de asigurare din Romania.

Va sfatuiesc asadar sa alegeti cu incredere unul din cele doua site-uri de asigurari in momentul in care vreti sa incheiati o anumita polita de asigurare online. Probabil ca veti gasi acolo cele mai bune oferte de asigurare online.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.