Unde poti folosi cu succes microfoane spion?

wVedem din ce in ce mai multe site-uri destinate spionajului. Dispozitive cu microfoane spion, camere spion, dispozitive de detectare a acestora si o multime de alte produse pentru spioni. Chiar este toata lumea spioana si chiar toti vor sa obtina informatii mai mult sau mai putin legale? Cu siguranta nu! Un microfon spion insa, poate sa fie folosit in foarte multe situatii si in foarte multe domenii, nefiind intotdeauna necesara legalitatea.

Unde poti, asadar, sa folosesti microfoanele spion cu succes?

– La scoala. Nu te-ai fi asteptat, insa scoala este primul loc in care un microfon spion poate sa dea rezultate foarte bune. Vorbim mai degraba de facultate decat de liceu sau scoala generala. Rezultatele pe care le poti obtine cu un astfel de dispozitiv sunt impresionante. Spre exemplu, poti inregistra toate cursurile, direct din gura profesorului si le poti avea la sfarsitul anului pentru a le studia mai bine. In felul acesta ai garantia ca nu ratezi nimic din ce zice iar sansele de succes la examen sunt foarte mari.

– La birou. Daca esti administratorul unei firme, trebuie sa stii ca angajatii nu sunt intotdeauna cei mai corecti oameni de pe pamant. Din acest motiv, o parte dintre ei trebuie sa fie supravegheati cat mai bine, in asa fel incat sa ai garantia ca isi fac treaba. O varianta foarte buna pentru a-i supraveghea este sa instalezi un microfon spion in camera unde lucreaza. In felul acesta descoperi ce se intampla pe parcursul zilei, daca isi fac treaba si chiar daca te plac sau nu.

– Atunci cand mergi la intalniri importante. Intalnirile din mediul business sau chiar interviurile de angajare sau simplele intalniri intre prieteni, merita inregistrate. In primul rand, pentru ca vei avea un istoric al fiecarui lucru care s-a intamplat la intalnire si in al doilea rand pentru ca vei avea amintiri.

– In timpul concertelor. Daca mergi la un concert pe care iti doresti de multa vreme sa il vezi si sa il auzi, un microfon spion iti poate oferi posibilitatea de a-l avea mereu la indemana. Pana la urma, la concerte conteaza muzica, iar aceasta poate sa fie inregistrata fara probleme, alaturi de atmosfera deosebita din timpul evenimentului.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.