Unde se recomanda sa schimbi valuta

curs valutarCursul valutar, in Romania, tinde sa se schimbe semnificativ, mai ales in perioada sarbatorilor, perioada in care romanii trimit sau vin in tara cu valuta. De exemplu, in 2007 s-au adus in tara peste 7 miliarde de euro. Asta inseamna ca de multe ori, valoarea monedei Euro scade foarte mult in aceste perioada, cu toate ca analistii spun ca sarbatorile nu au nici un fel de influenta in domeniul cotatilori valutare.

Astfel, in perioada sarbatorilor, romanii nu ar fi prea avantajati daca ar schimba multa valuta in lei. Mai degraba, avantajos ar fi inversul si anumei schimbarea de Lei in Valuta. Totusi, sunt multe case de schimb valutar care speculeaza si pe baza acestei posibilitati, mai ales in merioada sarbatorilor, asa ca de multe ori preturile s-ar putea sa fie destul de neavantajoase pentru vanzatorul sau cumparatorul de valuta.

Bine, legile in vigoare nu le permit sa exagereze sau sa practice valori astronomice. Cu toate acestea, in limitele pe care le ofera legea, de multe ori cel care vinde sau cumpara, este cel afectat, nicidecum casa de schimb valutar, care va iesi tot timpul in castig.  Totusi, daca sunteti atenti in momentul in care vreti sa faceti astfel de tranzactii, s-ar putea sa tranzactionati avantajos.

De exemplu, puteti urmari pe un site de cotatii valutare online cursul practicat live, de la mai multe banci care au case de schimb valutar. Astfel, veti putea face cea mai buna alegere si veti putea tranzactiona avantajos folosind cel mai bun curs valutar, atat la vanzare cat si la cumparare de lei sau valuta. Totul e sa ai un pic de vointa si sa cauti un pic, inainte de a face o astfel de tranzactie. Cu un pic de rabdare, vei reusi mereu sa si castigi ceva.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.