Unior-Tepid – scule profesionale de mână

Unior-Tepid a fost înființată în Iulie 2000 și a devenit un exemplu de supraviețuire într-o perioadă extrem de frământată. Societatea și-a definit de la început repere foarte clare și ferme: 1. distribuția sculelor de mână; 2. calitatea de importator unic; 3. selectarea atentă a producătorilor; 4. calitatea industrială; 5. prețul cel mai accesibil la acest nivel de calitate; 6. reacția rapidă a producătorilor la cereri atipice.

Activitatea firmei Unior-Tepid se desfăsoară în locația proprie din Parcul Industrial Graells & Llonch din Prejmer/ Brasov, având asigurată legătura cu toată țara și implicit legătura cu Europa, fiind din punct de vedere logistic un amplasament ideal de distribuție la nivel national, după modelul vestic.

Parteneriatul cu concernul Unior, firma de producție etalon pentru Slovenia, a fost momentul de răscruce al evoluției firmei, generând o osmoză între soliditatea firmei și motivația membrilor echipei. In plus, s-au deschis noi oportunități și noi parteneriate cu alte firme de renume. Astfel, activitatea societății Unior-Tepid s-a dezvoltat atât prin adăugarea în portofoliu a unor nume faimoase precum Snap-On și Eklind din SUA,  Metallurgica Minotti din Italia, Koch-Bohrer și Heidenpeter din Germania, etc., cât și prin diversificarea ofertei și, în consecință – adresabilitatea pentru scule de mână, începând de la service-uri și continuând cu domeniul construcțiilor și industria aeronautică; practic acoperă toate segmentele de consum profesional.

Nu poți să fii pe primul loc daca nu sunt respectate două valori esențiale în mediul de business: oamenii care formează echipa și clienții.

Un Raspuns to “Unior-Tepid – scule profesionale de mână”

  1. Radu spune:

    Intr-adevar firma Unior Tepid face parte dintre firmele bune din Brasov. Am lucrat acolo o perioada si sculele pe care le comercializeaza sunt profesionale. Distributia se face foarte repede si organizat. Bravo lor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.