Unul dintre cele mai rezistente incarcatoare de laptop

Am un laptop fabricat de compania HP si voiam sa impartasesc cu voi opinia mea in legatura cu alimentatorul de laptop marca HP.

De ce imi plac laptopurile HP

Din  cate laptopuri am avut pana acum, si nu au fost deloc putine, pot sa va spun ca notebookul (sau netbook-url, nu am stiut niciodata prea bine diferenta intre aceste doua notiuni distincte) mai pe scurt laptopul HP este unul dintre cele mai bune. Acest lucru se datoreaza atat designului acestuia, dar si a faptului ca functioneaza foarte bine. Iar incarcatorul de laptop este unul minunat, caci in trei ani si mai bine de atat de cand am laptopul acesta a functionat perfect si nu s-a stricat absolut niciodata. Si acest lucru este cu atat mai mult de luat in seama cu cat eu nu am avut prea multa grija de incarcatorul de laptop HP.

Nici cu bateria acestui model de laptop nu am avut probleme, desi acum nu mai rezista la fel de bine ca la inceput si trebuie sa folosesc incarcatorul de laptop HP si sa o pun la incarcat. Insa acest lucru nu ma deranjeaza si nici nu ma tem ca as putea sa raman fara conexiune la internet, pentru ca am doua telefoane inteligente cu ajutorul carora pot naviga foarte usor pe orice pagina de internet doresc sau am nevoie. Fie cu ajutorul tehnologiei 3G ori 4G, fie cu ajutorul retelelor de WI FI.

Asadar, nu ma tem ca raman fara bateria de la laptop in timpul unei sedinte importante sau in drum spre o locatie de vis, cand plec in concediu. Intodeauna exista o solutie la orice fel de problema,important este sa gandesti pozitiv si sa nu intri in panica.

Atuurile incarcatorului de laptop HP

Incarcatorul de laptop HP este rezistent si mufa (sau conectorul tata) al acestuia are o putere foarte mare de rezistenta, de asemenea. Insa ca sa nu se strice, trebuie sa ai grija ca peste cablul incarcatorului de laptop HP sa nu pui o masa grea, o canapea, un fotoliu ori un birou, caci s-ar putea sa ai probleme si acesta sa se strice.

Nu lasa device-urile in prize cand pleci de acasa, caci risti sa te trezesti cu cablurile de alimentare roase, daca ai un animal de companie, in special un caine sau o pisica. Strange cablurile si depoziteaza-le intr-un dulap, la care stii sigur ca animalutele tale de companie nu pot sa ajunga.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.