Usa de garaj sectionala. O alegere inspirata!

Conceptul de usi de garaj sectionale apare inca din 1930. Acest tip de usa a castigat in timp tot mai multa popularitate  si treptat a devenit cel mai vandut model de pe piata.

Usa de garaj sectionala se ridica in plan vertical, apoi se aseaza pe tavanul  garajului in plan orizontal. Asta face ca principalul avantaj al unui astfel de  tip de usa sa fie  mentinerea unui spatiu generos atat in interiorul cat si in fata garajului. In plus, masina poate fi lasata in siguranta aproape de intrare fara ca acest lucru sa impidice deschiderea usii.

Montarea acestor tipuri de usi se poate face inclusiv la garajele cu spatiu limitat de intrare sau pentru cele care sunt situate la subsolul unor cladiri. Ca  decor  pentru panouri aveti de unde alege: netede, cu  striurile dese, rare, subtiri sau groase sau modelul casetat. Indiferent de modelul panourilor din care sunt construite, usile de garaj sectionale vor fi construite astfel incat panourile sa se imbine perfect. Acestea ofera si protectie impotriva prinderii degetelor in timpul deschiderii manuale.

Un nivel ridicat de securitate poate fi obtinut in cazul in care usa de garaj va fi fixata pe un cadru de otel rezistent ancorat in mai multe puncte. Pentru un grad ridicat  de siguranta usile de garaj sectionale pot fi prevazute cu sisteme antiefractie cu blocare automata a usii din interior. Daca este instalata corect, usa de garaj sectionala poate oferi un nivel maxim de protectie in cazul in care se incearca intrarea fortata.

In prezent, modul de functionare al acestor usi permite actionarea lor de persoane de toate varstele indiferent de starea lor de sanatate. Pot fi actionate atat manual –extrem de usor- cat si cu automat cu ajutorul unei telecomenzi. Daca doriti ca rularea usii de garaj sa fie cat mai silentioasa puteti alege role de teflon cu rulmenti si arcuri de torsiune. Partile  mobile ale usii de garaj trebuie lubrifiate la o perioada de cel putin 6 luni de zile. Totusi, nu trebuie sa se aplice nici un fel de solutie sau lubrifiant asupra sistemului de ghidare pentru a nu scadea performanta acestor tipuri de usi.

Indiferent de tipul materialului usa de garaj sectionala poate asigura o izolare termica si fonica superioara, fapt ce va contribui la pastrarea unor conditii bune in interiorului garajului si va determina reducerea costurilor energiei.

In cazul in care doriti, puteti opta pentru usile de garaj sectionale care dispun de grile de aerisire, geamuri sau usa pietonala incorporata. Comparativ cu alte tipuri, usile sectionale sunt mult mai estetice si presupun simplitate si timp redus de actionare.  De asemenea, pot fi disponibile intr-un numar variat de finisaje, culori si texturi care se pot potrivi oricarui tip de proprietate.

 

Totodata, magazinul nostru online, va ofera si alte produse precum topuri de dama si tricouri, bluze si camasi de dama, costume de baie online, salopete de dama pentru club, fuste dama, pantaloni si jeansi de dama, sacouri si jachete. Puteti gasi aici si accesoriile potrivite pentru tinuta aleasa de

Un Raspuns to “Usa de garaj sectionala. O alegere inspirata!”

  1. carmenusi spune:

    Dintre usile de garaj care sunt pe piata in momentul asta sunt potrivite cele de tip rulou si cele sectionale care ocupa foarte putin spatiu

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.