Utilitatea unui blogger

Bloggerul este destul de des intalnit in ziua de azi dar foarte multi dintre ei aleg sa il paraseasca si sa se lase complet de scris. Bloggerul adevarat este cel care scrie despre diverse subiecte atat personale cat si obiective si care expune argumente cat mai relevante despre produsele sau serviciile promovate.

Un blogger care stie sa se exprime si poate fi impartial este foarte util proprietarilor de websituri care nu au continut sau nu au nici o forma de promovare in mediul online. Traficul si optimizarea sunt destul de greu de obtinut avand in vedere algoritmii in dezvoltare ale gigantului Google si devine din ce in ce mai greu sa ajungi in topul cautarilor pe cuvintele cheie folosite astfel incat pe nisa websitului tau sa apari printre primii sa prinzi clienti.

Un blogger prin articolele sale poate genera un trafic spre afacerea ta scriind despre produsul vandut facand in acelasi timp si o evaluare calitativa a acestuia. In acelasi timp autorul unui blog poate mai folositor in generarea de trafic decat un serviciu platit catre Google pentru pozitionarea pe locuri sponsorizate in motorul de cautare deoarece link-ul produs de blogger catre tine este unic si valabil tot timpul, nu expira dupa o anumita perioada de timp sau daca ai incetat plata.

In acelasi timp bloggeri pot fi angajati si pe un post de copy-content writer. Adica il poti plati sa scrie articole pentru tine sa iti menti websitul permanent proaspat si cu un continut unic fara sa fi penalizat pentru furt de drepturi de autori sau continut. Continutul original este bonusat de motoarele de cautare pentru ca reprezinta un site activ cu oameni reali in saptele lui si nu este doar o platforma care copiaza textele din alta parte in incercarea de a face concurenta unui alt website si de a fura un procent din clientii acestuia.

Bloggerul este un instrument de promovare potrivit oricarui website daca are imaginatie si o evaluare obiectiva a serviciului tau. Majoritatea dintre ei sunt foarte deschisi si deloc mofturosi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.