Utilizarea placilor de marmura in decoratiuni

acumulatoare-laptop-lithium.roSpatiile interioare ale locuintelor noastre pot sa arate in nenumarate feluri, prin alegerea de diverse materiale de constructii, de finisari sau elemente. Decoratiunile interioare pot satisface anumite nevoi, prin selectarea unor materiale aparte. Un tip de roca decorativa, naturala, de un succes enorm este marmura. Aceasta este folosita inca din antichitate, caracteristicile sale fiind ceea ce ii confera unicitatea si aprecierea.

Durabilitatea de care da dovada (prin structura sa interna si prin instalarea corespunzatoare), varietatea nuantelor (datorata compozitiei din cristale de calcit, aragonit si dolomit, alaturi de alte impuritati minerale, in cantitati variate), rezistenta la uzura, usurinta in curatare si intretinere (prin utilizarea detergentilor de calitatate cu PH netru, ce se gasesc frecvent in comert si a altor solutii cu functii de polish) sunt cateva din aceste atuuri. In majoritatea locuintelor, se intalneste marmura – fie sub forma de placaje (placari de diferite tipuri – pardoseala; trepte, contratrepte pentru scari interioare sau exterioare; pereti; seminee; fantani arteziene sau simple), blaturi pentru mobilier sau pentru mese, glafuri pentru ferestre.

Nuantele sale nenumarate fac ca alegerea acestor pietre sa se asemene cu alegerea unui tip de lemn pentru un anume mobilier – aspectul sau frumos, contemporan, inca uimeste. Unii oameni prefera asezarea placilor de marmura intr-o anumita curgere, o liniaritate placuta, in timp ce altii prefera instalarea lor intr-un mod aleator, asimetric.

Alegerea unei societati furnizoare de incredere este un prim pas in decorarea casei sau gradinii dumneavoastra – Marmura Farcau detine o experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarii pietrelor naturale, utilizand roci decorative extrase din carierele autohtone – granit, marmura, andezit si calcar. Pe langa materiale romanesti, sunt importate si alte varietati de granit sau marmura.

Marmura continua pana in zilele noastre sa fie extrem de apreciata, dupa mii si mii de ani de utilizare, in decoratiuni interioare si exterioare, dar si in arta sau sculptura. Decide-te pentru nuantele favorite iar paleta larga de optiuni de folosire in locuinta personala sau spatiul societatii este extrem de variata.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.