Utilizari ale sacilor de polietilena

Polietilena este un polimer termoplastic semicristalin de culoare albă sau semitransparentă, materialul plastic cel mai răspândit, obținut prin procesul de polimerizare, fiind produsă de industria petrochimică.

Pungile, foliile de uz casnic sau general, sacii, sticle, recipiente pentru produsele lactate si pungile de transport sunt realizate din polietilena. Acest tip de material este foarte popular in industria ambalajelor pentru ca este rezistent si durabil. De-a lungul timpului polietilena folosita la realizarea ambalajelor a evoluat si a cunoscut imbunatatiri pentru ca, in prezent, sa fie utilizata pentru o gama larga de produse. Polietilena este utilizata pentru a fabrica materiale de ambalare precum: pungi de plastic, saci de gunoi pungi pentru gheata etc.

Ambalarea in saci de polietilena este inca foarte utilizata: pentru depozitarea si transportul in conditii bune, a mai multor tipuri de produse (alimentare, pudre, deseuri s.a.) ‚ pentru impermeabilizarea unor tipuri de saci, cum sunt sacii de iuta, de hartie, de rafie ( polipropilena), a cutiilor de carton, a lazilor de lemn si alte tipuri de ambalaje.

Sacii  pot fi personalizati cu diverse imagini sau cu denumirea produsului depozitat (atat cei opaci cat si cei transparenti). Astfel putem avea clar in fata producatorul sau produsul transportat; ofera un spatiu suficient de mare pentru descrierea vizibila de la distanta a produsului insacuit, a firmei producatoare cu datele de contact ale acesteia, ale cantitatii de produs , eventual a termenului de valabilitate, etc.

Pentru a putea depozita civilizat resturile menajere sau alte resturi, utilizam de obicei saci polietilena .. Acestia poti fi achizitionati de la diverse magazine specializate sau online de pe diverse site-uri de profil cum ar fi http://www.saci.ro/ putem alege saci cu  volume, culori si grosimi diferite. Comanda ne va fi livrata la adresa stabilita. Livrare de pe stoc si la comanda.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.