Valiza de vacanta, pentru femei

Pentru toate doamnele este important, sa aiba tinute la moda si care sa le avantajeze, indiferent de ocazii. Astfel, este esential, ca si in vacante sa aiba in valize tot ce este nevoie, pentru tinute cu care sa atraga atentia. Din fericire, pot fi achizitionate si haine online, astfel nu trebuie sa pierdeti vremea inaintea vacantei in magazine.

Primul accesoriu de care aveti nevoie pentru vacanta la plaja, este bineinteles costumul de baie. Daca doriti sa atrageti privirile la plaja, va recomandam sa optati pentru un model mai special. Tendinta se schimba si la costume de baie femei, deci nu strica sa fiti la curent, cu moda pentru plaja. Este nevoie inainte de toate, sa alegeti un costum de baie care sa va avantajeze ca si model dar ca si culoare. Culorile verii, precum corai, auriu, albastru, portocaliu, galben sau verde, reprezinta alegerea optima. Ca si model, va recomandam cele cu slip tanga sau cu slip plin si sutienele triunghi sau fara bretele. Dar daca sunteti mai timida, puteti apela la modele intregi, exista si modele deosebite.

Ochelarii de soare sunt de nelipsiti, deoarece ofera un aer rafinat si plin de mister, totodata si protectie, impotriva razelor nocive ale soarelui. Modelele care se poarta in acest sezon, sunt cele aviator sau modelele cat-eyes. Pentru aceasta vara, sunt oferite incaltamintele cu talpa ortopedica, cu talpa joasa sau platformele, dar si cu tocuri desigur. Culorile pentru care puteti opta, sunt cele neon, deoarece vor oferi un plus tinutei. La capitolul haine, alegeti hainele vaporoase si feminine, din materiale confortabile si de ce nu, chiar si transparente.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.